Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josep Maria Bartomeu

Predsjednik Barce: Neymar produljuje ugovor za nekoliko dana

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
30.06.2016.
u 15:17

Klupski i Neymarovi odvjetnici dogovaraju zadnje pojeidnosti ugovora – dodao je Bartomeu

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je u četvrtak izjavio da će brazilska zvijezda Neymar produljiti ugovor s katalonskim klubom u sljedećih nekoliko dana, okončavši tako nagađanja o njegova odlasku.

– Za nekoliko dana potvrdit ćemo produljenje ugovora s Neymarom na idućih pet godina – kazao je predsjednik Barce na konferenciji za novinare.

– Klupski i Neymarovi odvjetnici dogovaraju zadnje pojedinosti ugovora – dodao je Bartomeu.

Dugi pregovori o produljenju ugovora s napadačem Seleçaoa, čiji ugovor s Barcelonom ističe na kraju sezone 2017./2018. potpirili su glasine o eventualnom odlasku 24-godišnjeg Brazilca za kojeg interes pokazuju PSG, Real Madrid, Manchester City i Manchester United.

– Čitam da je dosta klubova zainteresirano za Neymara. To je normalno, ali Neymar nije nikada rekao da želi otići iz Barçe, upravo suprotno – rekao je Bartomeu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije