Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI SLAVILI 2:1

Dinamo nastavio utrku s Rijekom, a Istra i 30. utakmicu zaredom ne zna za pobjedu

Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/17
28.08.2016.
u 23:00

Dinamo tako nastavlja utrku s Rijekom, a Istra je nastavila svoj negativan niz od čak 30 utakmica u prvenstvu bez pobjede. Puljani su posljednji put slavili 17. listopada prošle godine protiv Osijeka

Nogometaši Dinama u posljednjoj su utakmici 7. kola Prve HNL na Aldo Drosini svladali Istru s 2:1 i tako se s 19 bodova izjednačili s vodećom Rijekom.

Modri su već u drugoj minuti poveli. Junior Fernandes je s lijeve strane dao povratnu loptu na koju je natrčao Ante Ćorić i pospremio je u mrežu.

Dinamo je početkom nastavka stigao do drugoga gola. Benković je izveo slobodnjak s 25 metara, Iveša je to obranio, ali je loptu dočekao Soudani i zabio.

Istra je pred kraj utakmice stisla Dinamo, a Ivor Ljubanović je u 88. minuti nakon ubačaja Solomona uspio svladati mladog vratara Adriana Šempera.

Dinamo tako nastavlja utrku s Rijekom a Istra je nastavila svoj negativan niz od čak 30 utakmica u prvenstvu bez pobjede. Puljani su posljednji put slavili 17. listopada prošle godine protiv Osijeka.

Istra – Dinamo 1:2

Istra: Iveša, Jurkić, Da Silva, Solomon, Bouhna, Roce, Mitrevski, Žižić, Georgijev, Hadžić, Paracki

Dinamo: Šemper, Soudani, Jonas, Antolić, Henríquez, Fernandes, Pivarić, Sigali, Ćorić, Benković, Matel

Ključne riječi

Komentara 13

MA
@Marsijanac
22:59 28.08.2016.

Jonas je dostojna zamjena za Ademija; kad se uigra bit ce i bolji od njega. Boljka Dinama je sto nema centarfora koji bi nogao u sesnajstercu spustiti loptu za ostale napadace. Nije mi jasno kako to Mamic ne vidi i dovede nekog kad ga vec nisu uspjeli proizvesti u Dinamu.

MA
@Marsijanac
21:50 28.08.2016.

Dosadan nogomet. Nema Roga koji uvijek daje 101%.

ZE
zelina
23:41 28.08.2016.

Cico, imaš rezervnog golmana za cenarfora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije