Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Dinamo se ispromašivao protiv Intera, ali je prošao u polufinale

Inter - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/23
10.02.2016.
u 18:57

Plasman u polufinale još su izborili Rijeka, Hajduk i Slaven Belupo, a ždrijeb parova je u ponedjeljak.

Dinamo je prošao u polufinale Kupa nakon što je u zaostaloj utakmici četvrtfinala slavio protiv Intera u Zaprešiću sa 1:0. No, trener Zoran Mamić imat će što prigovoriti svojim napadačima koji su se danas pošteno ispromašivali.

Bilo je upitno hoće li se utakmica uopće odigrati zbog obilne kiše koja je natopila travnjak u Zaprešiću. No, sat vremena prije utakmice sudac Ante Vučemilović-Šimunović dao je "zeleno svjetlo".

Dinamo ima velikih problema s ozljedama, na dulje je ostao bez Pivarića i Goncala, a Mamić nije mogao računati ni na Taravela, Pjacu i Henriqueza. No, zato je od prve minute krenuo Gordon Schildenfeld kojem su to bile prve minute u modrom dresu otkako je ljetos preselio u Zagreb.

I upravo je iskusni stoper upisao asistenciju za pobjednički gol. Dogodilo se to u 10. minuti kada je dugom loptom pronašao Hodžića koji ju je primio na prsa i zabio lijevom nogom.

U nastavku je Dinamo imao nekoliko odličnih prilika, ali Soudani i Fernandes nisu uspjeli svladati danas raspoloženog Čovića na vratima Intera. Domaća momčad, s druge strane, nije ozbiljnije zaprijetila Ježini pa je Dinamo upisao minimalnu pobjedu.

Plasman u polufinale još su izborili Rijeka, Hajduk i Slaven Belupo, a ždrijeb parova je u ponedjeljak.

Sastavi:

Inter (4-2-3-1): Čović – Hanžek, Komorski, Čeliković – Mazalović, Mlinar – Bočkaj, Zulim, Glavina – Nestorovski

Dinamo (4-3-3): Ježina – Matel, Schildenfeld, Benković, Musa – Rog, Antolić, Ćorić – Soudani, Hodžić, Fernandes

>> Nezgodan Inter, nevrijeme i brojne ozljede muče Dinamo na početku sezone

Komentara 23

DU
Deleted user
17:04 10.02.2016.

Volim te Dinamo.

ZD
Zdravkecmali
17:21 10.02.2016.

A di su "Spasitelji dinama"? Najavljena invazija... a bit ce i onih koji ce potegnit pitanje zbog čega nije odgođeno ako dinamo pobijedi.

FA
Fake
18:56 10.02.2016.

Plavi,idemo dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije