Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUČEVIĆ STARTAO PORAZOM

Rijeka nakon preokreta svladala Hajduk na Poljudu!

Hajduk - Rijeka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/16
18.04.2015.
u 18:50

Novi trener Hajduka dočekan je zvižducima sa sjevera i transparentom - “Goran Vučević - od čistačice do predsjednika? Rezultati rada: Nema ih!”

Rijeka je u 29. kolu domaćeg prvenstva na Poljudu svladala Hajduk s 2:0. Splićani su u Jadranskom derbiju vodili od 44. minuti. No, gostima su za preokret bile dovoljne samo dvije minute.

Nogometaši Rijeke su do 80. minute bili u rezultatski podređenom položaju nakon prvijenca Frana Tudora u njegovom debiju za Hajduk, a onda su Tomečak i Vešović sve okrenuli za treću pobjedu Rijeke protiv Hajduka u ovoj nogometnoj sezoni. Brod koji tone, izuzev Costa Concordije, posljednji napušta - kapetan. Na stranu nesretno potopljen talijanski kruzer, ali u slučaju Hajduka, koji je ovo proljeće proveo plutajući bez kompasa travnjacima HNL-a, pokazalo se kao neuspješno rješenje što je kapetan Mario Maloča s njegove palube potjeran - prvi. Brod i dalje tone...

Matjaž Kek podcijenio vječnog jadranskog rivala, od kojeg Rijeka nije izgubila ravno 1123 dana. Grogirao ga je u dvije minute!

Dugo su se nadali Splićani kako će golom Frana Tudora iz 44. minute oteti bodove vječnom suparniku sa sjevera, ali je u 80. minuti, Ivan Tomečak najprije dao gol, a zatim dvije minute kasnije i namjestio Marku Vešoviću. U dvije brze akcije palo je uvodu sve što je Vučević gradio u subotu poslijepodne.

Od početka, stvarali su u domaćini prilike, lopta je šetala šesnaestercem Kekove momčadi, ali nitko da je ‘pikne’. Ali, plelo se oko kaše. Vučević prvi potez bio je da umjesto očekivanog Antona Maglice, u vatru pošalje Frana Tudora. Igrač, inače počeo u Zagrebellu, najprije je promašio sam sa osam metara, a onda i pogodio u 43. minuti iz odbijanca od vratnice.

Promašaj Milevskog

Čiste šanse promašivali su i Artem Milevskij iz blizine, kojem je obranio Ivan Vargić u 75. minuti, a minutu kasnije je upravo on uposlio Niklu Vlašića, ali je i ovaj promašio iz blizine. Mogla je Rijeka i teže stradati od probuđenog hrvatskog nogometnog diva, no kako to biva - skupo su se naplatili promašaji.

Inače, novi trener Hajduka dočekan je zvižducima sa sjevera i transparentom - “Goran Vučević - od čistačice do predsjednika? Rezultati rada: Nema ih!”

>> Hajduk čak 1000 dana gleda u leđa Rijeci!

Komentara 32

Avatar kvaternik
kvaternik
18:53 18.04.2015.

.neznanje i nemoć....nerad i lijenost....umišljenost i nekvaliteta.....slijedi bankrot i likvidacija...a Brbića,Pavasovića i Ramljak treba procesuirati jer su potopili doduše ruiniran brod

DH
dalibor.hren
17:40 18.04.2015.

A divljaci koji žele repku u Splitu bacaju topovske udare... Prekinuti utakmicu i isprazniti tribine...

DH
dalibor.hren
17:42 18.04.2015.

U 40. minuti čisti penal za Rijeku! Sigurno je kriv Mamić!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije