Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA LIGA

Chelsea svladao United, tri pobjede ga dijele od naslova

Chelsea United
Foto: Nigel French/Press Association/PIXSELL
18.04.2015.
u 21:00

Plavi su utakmicu mirno priveli kraju i izbacili United iz utrke za naslov, ako je uopće bio u njoj uoči ove utakmice.

Chelsea je golom Edena Hazarda pobijedio Manchester United u derbiju 33. kola Premiershipa i napravio velik korak prema naslovu prvaka, piše Goal.com.

U 38. minuti Fabregas je osvojio loptu na središtu igrališta, dodao do Oscara, koji je sjajno izbacio Edena Hazarda u priliku. Belgijac je pobjegao svom čuvaru i plasirao loptu De Gei kroz noge. Eden Hazard imao je svoje prste u čak 15 golova u posljednjih 17 utakmica u Premiershipu, zabio je osam i sedam puta asistirao.

Plavi su utakmicu mirno priveli kraju i izbacili United iz utrke za naslov, ako je uopće bio u njoj uoči ove utakmice. Prvi pratitelj Arsenal sad zaostaje deset bodova, šest kola prije kraja. Chelseaju edostaju  još tri pobjede i osigurat će naslov prvaka Engleske.

>> Statistiku utakmice pogledajte ovdje

>> Korak bliže naslovu: Barcelona svladala Valenciju, zabili Suarez i Messi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije