Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Pranjić i Schifo zovu: Petriću, dođi k nama u Panathinaikos!

Mladen Petrić
Autori: Srđan Hebar, Ante Buškulić
30.12.2013.
u 09:30

– Tehnički direktor Panathinaikosa Nikos Dabizas već se sastao s Mladenom Petrićem u Londonu i ponudio mu ugovor na godinu i pol dana

Hrvatskog nogometnog heroja s Wembleyja Mladena Petrića (32), kojeg je londonski West Ham otpustio za vikend nakon što je odigrao samo četiri utakmice za njih, strani su klubovi već dan poslije zatrpali ponudama, a kako doznajemo od tamošnjih izvora, najizglednije je da će bivši reprezentativac karijeru nastaviti u grčkom Panathinaikosu.

– Tehnički direktor Panathinaikosa Nikos Dabizas već se sastao s Mladenom Petrićem u Londonu i ponudio mu ugovor na godinu i pol dana. Trenutačno se čeka Petrićev odgovor, odnosno on će još proučiti ostale ponude koje ime. Za njegov dolazak navijaju i igrači Panathinaikosa Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld, koji će ga nagovoriti da dođe u Grčku – kaže naš izvor iz Atene.

Usto, ono što bi moglo biti ključno za dolazak hrvatskog napadača u Atenu jest to što je njegova supruga Despina – Grkinja. Moglo bi ga privući i to što su napadači Panathinaikosa u krizi, ima ih sedam, ali jedini tko zabija golove Šveđanin je Marcus Berg, koji zabija svaki drugi susret (15 utakmica - osam golova). Dodajmo da je Petrić danas slobodan igrač te bi ga, kao takvog, mnogi željeli vidjeti u svojim redovima.

Komentara 2

LE
LeonardS
13:18 30.12.2013.

Prijedlog za Petrića, idi u Rijeku

AS
asi2013
09:42 30.12.2013.

Ne shvaćam Pranjića i Šifa. Zar je njihov klub toliko loš, da bi Petrić tamo igrao, a ne može u zadnjem klubu u Engleskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije