Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stalne ozljede

Poznata liječnica zabrinuta zbog Modrića, poslala je upozorenje Realu!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
11.10.2016.
u 18:47

Poznata liječnica iz Barcelone dr. Mirja Marco upozorila je da Luki treba malo predaha.

Luka Modrić u posljednje je dvije godine često ozlijeđen, a bez njega Real je potpuno druga momčad.

Hrvatski im reprezentativac jako nedostaje pa ga možda i prečesto koriste kad se vrati u momčad. Poznata liječnica iz Barcelone dr. Mirja Marco upozorila je da Luki treba malo predaha.

– Za tu poziciju koju Modrić igra treba imati eksplozivnost i sposobnost brze reakcije te puno kretanja. Pretjerano ''raubanje'' zglobova i nedostatak odmora između utakmica može izazvati teško oštećenje hrskavice. Zglobna hrskavica ne može se liječiti, ona se sama po sebi obnavlja, rekla je za Goal.com Marco pa dodala:

– Najvažnije je da dozira intenzitet napora, kako na utakmicama, tako i na treninzima. Sigurna sam da postoji niz stručnjaka koji kontroliraju njegove treninge, ali trebat će razraditi detaljan plan.

Komentara 2

RO
roland
20:01 11.10.2016.

Udri konja koji vuče! Real je kupio Modrića da bi ga mogao raubati. Luka nije bio sklon ozljedama, skroman, agilan, zahvalan... Liječnica je u pravu, dok u Realu očito misle da je Luka nepoderiv

KI
killthesnake
07:01 12.10.2016.

Glupost od članka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije