Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao da je uklet

Požar uništio stadion kluba koji je potrošio 200 milijuna eura na pojačanja

Hongkou stadion
Foto: YouTube screenshot
1/6
28.03.2017.
u 11:34

Nije poznat uzrok požara, a izgorio je dio krova stadiona koji ima kapacitet 33.000 mjesta.

Kineski klub Shanghai Shenhua nema baš sreće u posljednje vrijeme. Na pojačanja – Carlosa Teveza, Dembu Bu, Obafemija Martinsa i Freddyja Guarina potrošio je čak 200 milijuna eura, a doveo je i trenera Gustava Poyeta. No, ni to mu nije omogućilo naslov u azijskoj Ligi prvaka. Štoviše, nakon što je Teveza učinio najplaćenijim nogometašem na svijetu s godišnjom plaćom od 37 milijuna eura, ispao je iz spomenutog natjecanja.

Unatoč unosnom ugovoru, Argentinac nije zadovoljan u Kini i govori se da želi napustiti klub.

A na rezultatske neuspjehe u utorak se nadovezala još jedna nedaća – izgorio je dio stadiona Hongkou. Nije poznat uzrok požara, a izgorio je dio krova stadiona koji ima kapacitet 33.000 mjesta i izgrađen je 1999. godine.

Iz kluba su priopćili kako će štetu sanirati.

>>Kada država želi, onda se i na stadionu može dogoditi spektakl

>>Ljubav je na Maksimiru: Hrvat zaprosio Ukrajinku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije