Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši u Leicesteru

Pozadina Ranierijeve smjene: Otkriveno tko ga je izdao i koje bogatstvo će dobiti

Claudio Ranieri
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/4
25.02.2017.
u 12:47

Navodno je riječ o Jamieju Vardyu, Kasperu Schmeichelu, Wesu Morganu i Marcu Albrightonu.

Engleski mediji otkrili su kako iza smjene Claudia Ranierija u Leicester Cityju stoje četvorica igrača njegove momčadi. Oni su se uoči utakmice osmine finala Lige prvaka sa Sevillom sastali sa čelnicima kluba te zatražili smjenu talijanskog stručnjaka.

Navodno je riječ o Jamieju Vardyu, Kasperu Schmeichelu, Wesu Morganu i Marcu Albrightonu, igračima za koje prije 10 mjeseci gotovo nitko nije čuo, a Ranieri ih je pretvorio u zvijezde i engleske prvake.

Englezi pišu kako su spomenuti igrači od prosinca tražili trenerov otkaz, a tada su se sastali i s direktorom Johnom Rudkinom. Nakon poraza u Sevilli (1:2) želja im se i ostvarila.

 

Ranieri se na kraju emotivnim pismom oprostio od kluba s kojim je ispisao povijest, a brojni treneri izrazili su mu potporu i žaljenje zbog odluke vodstva kluba.

A otkriveno je i koliko će talijanskom treneru pripasti nakon raskida ugovora. Naime, prošle godine potpisao je čeverogodišnju vjernost Leicesteru po kojoj je godišnje trebao dobivati tri milijuna funti. A budući da je klub prije isteka odlučio raskinuti ugovor, Ranieriju će morati isplatiti iznos 12 mjesečnih plaća - oko 26 milijuna kuna

>>Nitko nije slutio da bi se ovo moglo dogoditi, pa niti Ranieri

>>Ranieri se emotivnim pismom oprostio od Leicestera

Komentara 1

UN
unbekant
15:55 25.02.2017.

To je engleska,dok si dobar napredujes,kad pocnes gubiti padas,jer ovaj Ranieri,treba biti dozivotni pocasni gost Leicestera,jer on je napravijo nesto sto dosad niko ni je,i vjerovatno nikad vise nece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije