Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potez za notez

Potez Marka Pjace postao hit u Italiji: Pogledajte kako je izvrtio suparnika

Marko Pjaca
Foto: Steven Paston/Press Association/PIXSELL
1/3
27.08.2016.
u 21:19

Hrvatski ofenzivac u 88. minuti zamijenio je Argentinca Paula Dybalu i to mu je bilo dovoljno da jednom opasno zaprijeti suparničkom golu.

Juventus je u drugom kolu talijanskog prvenstva upisao i drugu pobjedu savladavši Lazio sa 1:0, a susret je obilježio i debi Marka Pjace u Serie A.

Hrvatski ofenzivac u 88. minuti zamijenio je Argentinca Paula Dybalu i to mu je bilo dovoljno da jednom opasno zaprijeti suparničkom golu. Sjajno je izigrao svog čuvara, Rumunja Radua, te opalio, no Federico Marchetti je obranio njegov udarac.

Taj njegov potez odmah je postao hit na internetu, a vjerujemo kako će ih biti još. Očekuju to i u Juventusu budući da su istresli 23 milijuna eura za njega.

>>Dinamovi suparnici: Juventus nastavio nabijati komplekse Laziju, novi prvoligaš potopio Lyon

>>Marko Rog napušta Dinamo i odlazi u Napoli: Ovo je veliki korak u mojoj karijeri

Komentara 21

PR
protuudar
21:54 27.08.2016.

Dečko je legenda

BI
billynik
23:12 27.08.2016.

Dečko je genijalac ali to ne daje za pravo novinaru - piskaralu da pretjeruje, igro je tek 3 minute.

FA
Fake
22:49 27.08.2016.

Majstor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije