Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast, majstore

Potez godine! Vratar napravio nešto nevjerojatno i izazvao divljenje cijelog svijeta

Golman
Foto: Youtube Screenshot
07.02.2017.
u 09:57

Prilikom ispucavanja, lopta je silovito preletjela cijelo igralište i iznenadila loše postavljenog vratara.

Španjolski vratar Salvador Sanchez de Lope gotovo preko noći postao je svjetski poznat nakon što je svojem klubu Pozuelu de Alarconu donio pobjedu prošle nedjelje.

On je, naime, u susretu s Pardillom zabio spektakularan pogodak vrijedan tri boda. Prilikom ispucavanja, lopta je silovito preletjela cijelo igralište i iznenadila loše postavljenog vratara.

Nakon što je završila u mreži, Sanchez de Lope burno je proslavio pogodak pretrčavši pola igrališta, a njegovi suigrači pohitali su proslaviti s njim.

>>Pogledajte pogodak novog vatrenog koji je oduševio navijače

Komentara 2

KI
KileAgram
12:25 07.02.2017.

Kojih dimenzija je ovo igralište?!

ŽU
županjac
11:55 08.02.2017.

Kakav senzacionalistički naslov: "Nevjerojatan potez vratara!" Po čemu je to nevjerojatno? Pa takvih poteza ima koliko god hoćete u svijetu. Prije svega taj potez je uvjetovan lošim postavljanjem vratara protivničke momčadi, jer da je on odrađivao svoj posao korektno, ovakvog "nevjerojatnog" poteza ne bi bilo, ostalo bi sve na pokušaju. Zato, novinari, dajte nešto drugo što ćete imenovati nevjerojanim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije