Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAREM NEŠTO

Postoji snimka, pogledajte pogotke i najbolje dijelove utakmice Hajduka i Dundalka!

Slaven Belupo Hajduk
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/2
18.07.2014.
u 08:25

Navijači ipak nisu uskraćeni barem za ono najbolje na utakmici.

Hajduk je u Irskoj protiv Dundalka potvrdio ulogu favorita i pobjedom od 2:0 praktički prošao drugo pretkolo Europske lige. No samo je 3014 gledatelja, koliko ih je bilo u Oriel Parku moglo vidjeti golove.

To je zbog politike štednje koju je HRT nametnuo pa unatoč desecima milijuna kuna, koliko svaki mjesec dobivaju od pristojbi, paze da ne bi koju tisuću više potrošili dok hrvatski klubovi igraju u Europi.

Srećom, Hajduk se sam pobrinuo da navijačima barem omogući pogledati pogotke i najbolje dijelove teške utakmice s Dundalkom.

>> Bruno Kovačević izravno u eteru objašnjavao zašto HRT ne prenosi Hajdukovu utakmicu

Ključne riječi

Komentara 1

SQ
squalus
12:17 18.07.2014.

Jadno od HRT-a šta se jučer morao Kovačević ispričavati i objašnjavati. jednostavno nema prijenosa i gotovo. Šta stalno kmeče ovi hajdukovci? Kad budu oni prvaci lige ili pobjednici kupa, imat će prednost u prijenosu. Uostalom, prenositi će im utakmicu kadad budu igrali kući. A kad budu igrali s nekim ozbiljnijim klubom vani, vjerojatno će prenositi. HRT je vjerojatno jedina javna televizijska kuća u Europi koja toliko prenosi sport. Svugdje to rade privatne TV kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije