Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grčka na dnu

Portugal pobijedio Srbiju kojoj nisu pomogle niti sjajne Matićeve škarice

Portugal - Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
29.03.2015.
u 23:22

Novi izbornik Ćurćić tako je porazom debitirao na klupi Srbije, a Portugal je stigao do treće pobjede u nizu.

Portugal je pobjedom nad Srbijom (2:1) preuzeo vodeće mjesto u skupini I u kvalifikacijama za Euro 2016. u Francuskoj.

Novi izbornik Ćurćić tako je porazom debitirao na klupi Srbije, a Portugal je stigao do treće pobjede u nizu. Domaćin je u Lisabonu poveo već u 10. minuti. Carvalho je pogodio nakon ubacivanja Coentraa.

Nemanja Matić izjednačio je u 61. minuti fantastičnim škaricama, ali samo dvije minute kasnije Coentrao je bio strijelac nakon dodavanja Moutihna.

 

Cristiano Ronaldo igrao je svih 90 minuta, ali nije ostavio upečatljiv dojam.

Srbija je nakon četiri kola u nezavidnoj poziciji. Ispred nje na ljestvici su Portugal (9 bodova), Danska (7) i Albanija (7) dok Armenija također ima samo jedan bod.

Dodajmo kako je Danska danas igrala protiv Francuske prijateljsku utakmicu te doživjela poraz (0:2, strijelci Lacazette i Giroud).

U grupi D Poljska je do posljednjih trenutaka vodila u Irskoj, a onda je poravnao Long (1:1) dok je susret Mađarske i Grčke u skupini F završen bez pogodaka. Zanimljivo kako je Grčka nakon pet kola posljednja s tek dva osvojena boda u zaista najslabijoj skupini kvalifikacija (Rumunjska 13 bodova, Sjeverna Irska 12, Mađarska 8, Finska 4, Farski Otoci 3 boda).

Brazil je u Londonu u prijateljskoj utakmici svladao Čile (1:0). Jedini pogodak postigao je Firminho (73.). U zadnjih devet godina Brazilci su postigli više pogodaka na Emiratesu (11) nego u Riju (10).

>>Policajac zabio prvi gol u povijesti Gibraltara, pobjeda Albanije

Komentara 31

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:47 29.03.2015.

Za koga bu naš sosed haški robijaš navijal kad ne bu serba na evropskom ?

BU
budagigo
00:49 30.03.2015.

srbi su izgubili??? baš mi je drago zbog njih! želim im da tako samo nastave i dalje.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
01:17 30.03.2015.

A gdje su sad vrsni jugokomentatori, sad na ovu temu poraza Srbije nemaju ništa za reći, tek se poklopiti ušima i tišnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije