Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOIGRAVANJE

Porto slavio u derbiju večeri, Aalborg na korak do Lige prvaka

Porto
FC Porto
20.08.2014.
u 23:01

U večerašnjem dijelu play-offa niti jedan klub nije zabio više od jednog pogotka i niti jedan domaćin nije slavio!

Odigrane su sve utakmice prvog dijela play-offa Lige prvaka i još uvijek ne možemo reći da je ijedan klub osigurao prolaz u najelitnije klupsko nogometno natjecanje na svijetu jer nitko nije slavio sa više od jedan razlike.

Dapače, u večerašnjem dijelu play-offa niti jedan klub nije zabio više od jednog pogotka i niti jedan domaćin nije slavio! Mala iznenađenja su što je Celtic izbjegao poraz u Mariboru (1:1) i što je Porto slavio kod Lillea (1:0). Ostalo je nekako više manje očekivano, Aalborg i APOEL su remizirali (1:1), baš kao Slovan i BATE, a Zenit je slavio rutinirano protiv Standarda (1:0) i olakšao si posao na domaćem terenu.

Stoga, ukoliko bi se moralo prognozirati, čini se da će Ligu prvaka vidjeti APOEL, Porto, Celtic, BATE, Zenit, Bayer, Arsenal, Salzburg, Steaua i Athletic. No iznenađenja će svakako biti, to se već u ova dva dana moglo iščitati!

REZULTATI:

Aalborg - APOEL 1:1 (Thomsen 16'/Franco Vinicus 54')
Lille - Porto 0:1 (Herrera 61')
Maribor - Celtic 1:1 (Bohar 14'/McGregor 6')
Slovan - BATE 1:1 (Vittek 80'/Jablonsky (ag) 44')
Standard - Zenit 0:1 (Shatov 16')

>> Slaven Bilić isključen u remiju Bešiktaša i Arsenala

Ključne riječi

Komentara 3

BL
bl00ndy
08:43 21.08.2014.

Ja ću se ubit, danas stvarno i moja baba može bit novinar :@ Kaže u naslovu :"...Aalborg na korak do Lige prvaka", a u tekstu :"Stoga, ukoliko bi se moralo prognozirati, čini se da će Ligu prvaka vidjeti APOEL...", daklee u naslovu je Aalborg na korak do skupina, u tekstu je APOEL, što je točno, imaju prednost gola u gostima pred uzvrat. Al zašto takav naslov!?!?!? daj otkaz i spasi obraz..

PR
propalismoFranjoskroz
08:48 21.08.2014.

Vanja manje šmrkanja....

ST
StrankaDemokratskihPromjena
09:52 21.08.2014.

Aalborg kod kuće odigra 1:1 i zaključak je korak do lige prvaka,,,,,,,, vrlo mudro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije