Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovren na klupi

Poraz Arsenala, City se približio Chelseaju, Agüero izašao u suzama

Manchester City
Reuters/PIXSELL
06.12.2014.
u 20:35

QPR je pobijedio Burnley sa 2:0, a Kranjčar je ušao u 66. minuti. Lovren je s klupe odgledao remi Liverpoola i Sunderlanda, a Jelavić je odigrao posljednjih 13 minuta susreta Hull - WBA (0:0).

Manchester City iskoristio je kiks Chelseaja i pobjedom protiv Evertona 1:0 potpuno mu se približio. Londonska momčad sada ima samo tri boda prednosti.

Građani su do pobjede stigli pogotkom Yaye Tourea iz jedanaesterca u 24. minuti. Domaćini su bili bolja momčad, imali su 18 udaraca prema golu, ali svega tri u okvir. Ipak, ostvarili su vrijednu pobjedu i potpuno zakomplicirali borbu za naslov prvaka. Ono što može brinuti aktualnog prvaka jest ozljeda Sergija Agüera koji je u suzama napustio teren u sedmoj minuti zbog ozljede koljena. Još se ne zna koliko će izbivati s terena, ali gotovo je sigurno da ga neće biti na ključnom dvoboju u Ligi prvaka protiv Rome.

Arsenal je doživio još jedan poraz, na gostovanju je izgubio od Stokea 2:3. Već po samom početku vidjelo se da ovo neće biti njihov dan, Peter Crouch zabio je već u 19. sekundi. Krkić je u 35. minuti povisio na 2:0, a Walters, koji je asistirao za drugi gol, do kraja poluvremena zabio je za 3:0.

U nastavku susreta Cazorla i Ramsey su smanjili, ali sjajni Begović do kraja je sačuvao pobjedu Stokea. Topnici tako i dalje ne mogu slaviti na Britanniji, to im nije pošlo za nogom od 2010. godine.

QPR je pobijedio Burnley sa 2:0, a Kranjčar je ušao u 66. minuti. Lovren je s klupe odgledao remi Liverpoola i Sunderlanda, a Jelavić je odigrao posljednjih 13 minuta susreta Hull - WBA (0:0).

Rezultati: Hull - WBA 0:0, Liverpool - Sunderland 0:0, QPR - Burnley 2:0, Stoke - Arsenal 3:2, Tottenham - Crystal Palace 0:0, Manchester City - Everton 1:0.

>>Newcastle napravio iznenađenje i nanio Chelseaju prvi poraz!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije