Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi napad

Ponovno pogođen stadion Šahtara, umalo stradala jedna žena

Donbass Arena
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.10.2014.
u 18:15

Dio konstrukcije pao je blizu nje, no ona se ubrzo podigla te pobjegla.

Iako su ukrajinska vojska i proruski separatisti dogovorili primirje, Donbass Arena, stadion Šahtara za koji nastupa i hrvatski reprezentativac Darijo Srna, pogođena je već treći put.

Prvi put teška oštećenja nastala su u kolovozu nakon što su ga pogodile dvije granate. Drugi put Donbass Arena granatirana je prije mjesec dana, a treći put oštećena je i u ponedjeljak.

Granata je pogodila stadion u trenutku dok je u blizini bila jedna žena. Dio konstrukcije pao je blizu nje, no ona se ubrzo podigla te pobjegla. Sve su snimile nadzorne kamere.

 

Neki ukrajinski mediji izvijestili su kako je riječ o djevojčici.

Dodajmo kako se Šahtar još u kolovozu preselio u Kijev, a domaće utakmice igra u Lavovu. Donbass Arena izgrađena je za Euro 2012. godine, a vrijednost građevine iznosila je više od 300 milijuna eura.

>>Šahtarov stadion od 400 milijuna dolara ponovno granatiran!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije