Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGOĐEN METKOM

Tragedija: Policija u Poljskoj ubila 27-godišnjeg navijača

Navijači
Foto: Printscreen slask.sport.pl
03.05.2015.
u 13:27

Tragedija se dogodila kada su navijači Concordija u 37. minuti utakmice ušli na teren. Policajci su ispalili nekoliko metaka kako bi smirili situaciju, no pri tom je nesretni navijač pogođen.

Poljska policija usmrtila je 27-godišnjeg navijača utakmici četvrte nogometne lige između Concordije Knurow i Ruch Razionkowa.

Tragedija se dogodila kada su navijači Concordija u 37. minuti utakmice ušli na teren. Policajci su ispalili nekoliko metaka kako bi smirili situaciju, no pri tom je nesretni navijač pogođen.

Odmah mu je pružena pomoć i prebačen je u bolnicu, no liječnici su mogli samo ustanoviti smrt.

>> Navijači se sukobili u tramvaju, navodno je riječ o BBB-ima i Ultrasima

Komentara 4

ME
melinda
14:28 03.05.2015.

Nazalost sa huliganima i divljacima se jedino moze izacai na kraj silom i to bi trebalo primjenjivati na svim stadionima pa da vidimo koliko ce onda hrabri biti ..Nece smjeti ni da se priblize zastitnoj ogradi a kamoli da je preskoce--

TM
Tim_Minchin
16:33 03.05.2015.

steta sto ih nisu vise... vrijeme je da se posalje jasna poruka...sve ovo je otislo predaleko...

DH
dalibor.hren
16:46 03.05.2015.

Mogu li se divljaci koji provaljuju i ruše ogradu nazivati navijačima? U ogradu bi trebalo pustiti struju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije