Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret visokog rizika

Policija u Lučkom dočekuje Torcidu, dio navijača na Trgu poslao poruke HNS-u!

Torcida
22.11.2014.
u 13:00

Policija se pripremila za utakmicu visokog rizika i dočekuje goste iz Splita na naplatnim kućicama Lučko gdje će ih sve skupiti, a onda prevesti na stadion

Danas u 15 sati na Maksimiru se igra veliki derbi između Dinama i Hajduka, a gostujući navijači u velikom će broju pohoditi utakmicu. Tijekom jutra u Zagreb su počeli pristizati pripadnici Torcide, a očekuje se da će ih biti oko tri tisuće.

Policija se pripremila za utakmicu visokog rizika i dočekuje goste iz Splita na naplatnim kućicama Lučko gdje će ih sve skupiti, a onda prevesti na stadion. Ipak, dio navijača Hajduka još jutros je došao na Trg bana Jelačića gdje je poslao tri poruke čelnicima hrvatskog nogometa.

"Hladne cijevi čekaju znak", "Ustani bane Hrvatska te zove!!! 1950" i "Game over", poruke su koje su odaslane u smjeru Hrvatskog nogometnog saveza

>>Stiže oko tri tisuće Hajdukovih navijača

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Komentara 6

HO
holenderdn25
14:40 22.11.2014.

Dio navijača bolje reći huligana koji naravno imaju podršku svih koji ne prate nogomet.

NI
NisamKriv
14:07 22.11.2014.

Milan boysi se kefaju između sebe,valjda će i za to biti kriv Mamić,jazavci

SE
sestrićna
14:02 22.11.2014.

još jedna vladina tkz nevladina organizacija..ovakve su slali na sanadera sad ih šalju na mamića..bandića su sredili..komujnizam made in skh ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije