Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA AFERA?

Imotskom privedeni suci i delegati

nogometni sudac
Foto: ilustracija
03.07.2015.
u 19:40

Obavijesni razgovori obavljeni su, navodno zbog sumnji u nezakonite radnje u nižim ligama.

Nema mira na nogometnom polju, sada se policijska akcija preselila na niže lige. U akciji su bili policajci iz Imotskog, na krim obradu privedeno je nekoliko dužnosnika i Splitsko-dalmatinske županije.

Policija nije dala nikakvo službeno objašnjenje, predsjednik Županijskog nogometnog saveza Alojzije Šupraha nije se oglašavao, ali u nogometnom svijetu brzo se proširila priča.

Obavijesni razgovori obavljeni su, navodno zbog sumnji u nezakonite radnje u nižim ligama, a prema navodima lokalnih medija na njima su bili nekadašnji prvoligaški sudac Vice Pavić, koji je predsjednik sudačke komisije u NS Splitsko-dalmatinskom, Branislav Škeva (predsjednik NK Vinjani i delegat na 1. HNL), sudac Milan Lažeta te delegati na nižim ligama Matej Maršić i Ljubomir Puljiz.

>> Mamić se predomislio: Ostajemo u Sloveniji, vratit ćemo se u nedjelju!

Komentara 11

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
20:01 03.07.2015.

Halo, g. predsjedniče, da li se čujemo? Halo, halo,,,

JE
Jednakost
20:10 03.07.2015.

Nije valjda puklo skroz? Zeno, gdje je to vino?

MA
macor
19:52 03.07.2015.

S područja Imotskog. 100% vrli "domoljubi" iz Zna se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije