Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA SPAS

Policija odlučila: Dragovoljac igra u Sigetu, Hajduku svejedno

Hrvatski dragovoljac - Slaven Belupo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.04.2014.
u 11:20

– Hrvatski dragovoljac ispunio je neke sigurnosne uvjete, policija je to odobrila i na svom travnjaku Dragovoljac dočekuje Hajduk – rekao je povjerenik Prve HNL Josip Brezni.

Hrvatski dragovoljac ovaj put neće dočekati nogometaše Hajduka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, već na svom stadionu u Sigetu. Tako je odlučila Policijska uprava zagrebačka. Naime, u prva dva kruga natjecanja crveno-crni igrali su u središtu grada jer nisu imali adekvatne uvjete na svom stadionu.

Ispunili uvjete

– Hrvatski dragovoljac ispunio je neke sigurnosne uvjete, policija je to odobrila i na svom travnjaku Dragovoljac dočekuje Hajduk – rekao je povjerenik Prve HNL Josip Brezni.

Još jedna nedosljednost, jer mogu se sada Sigećani pitati zbog čega su morali s Dinamom igrati dva puta u Kranjčevićevoj.

 Također, Splićani mogu protestirati zato što oni moraju u novozagrebačko naselje. No, Splićanima je sada svejedno.

– Sjećam se kada smo ih prije nekoliko sezona pobijedili u Sigetu s 2:0. Ma dosta bi nam sada bilo i 1:0. Ne treba ni naglašavati koliko nam je veliki plus što igramo na svom stadionu, u svom okruženju – rekao je Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca koji je kao trener kadeta Hajduka nekada trenirao Bradarića i Bencuna, danas važne igrače splitske momčadi.

Hajduk je nešto posebno

– Hajduk je klub u kojem smo svi mi iz Dalmacije sretni što smo radili. I na neki način to je naš klub, ali ovo je posao koji volim, a kao trener ne mogu imati veći motiv nego pobijediti Hajduk ili Dinamo.

 Hajduk u današnjem dvoboju nema rezultatskog pritiska.  

– Cilj nam je bio osigurati Europu, to smo napravili. Sada nam je cilj samo igrati dobro u utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca – rekao je Tudor.

Posebno emotivna bila je ona pobjeda u Kranjčevićevoj kada je Marko Bencun postigao dva pogotka. Tada je Tudor otrčao prema tribinama i s navijačima slavio pobjedu.

– To sam već davno zaboravio – rekao je Tudor.

>> Hajduk na krilima junaka Pašalića pobijedio Split

Komentara 2

MA
magnum2013
14:00 16.04.2014.

Policija odlućila gdje će se igrati. Policija odlučila da Mamić nesmije u Split. Nije li Vam nešto kod nas čudno?

UN
unbekant
15:48 16.04.2014.

Cuj Policija tako odlucila,pa sta je tu policija morala odlucivati,to je posao HNS,a ne policije,nismo valjda policijska drzava????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije