Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni navijači

Policija kod BBB-a pronašla sjekire i palice

BBB
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.07.2014.
u 21:43

- Pronađeno je nekoliko bejzbol palica, sjekira te palica za udaranje, ali i čak jedna manja eksplozivna naprava. Zbog ispijanja alkohola na javnom mjestu privedeno je nekoliko osoba - rekao je policijski glasnogovornik Paul Radvilavičius

Policija u Litvi uoči početka utakmice između Žalgirisa i Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka je zaustavila autobus zagrebačkih registarskih oznaka u kojem su bili Bad Blue Boysi.

 Policajci su nakon pretresa pronašli sjekire, palice te manju eksplozivnu napravu. Zbog te je naprave morala intervenirati antiteroristička jedinica Aras. Navodno se radi o skupini navijača koja podržava Zdravka Mamića i koja je u sukobu s onima koji žele Mamićev odlazak. Dvije frakcije navijača plavih bile su u Litvi odvojene redarima i policijom da ne bi došlo do sukoba na tribini.

Desetak navijača je na kraju uhićeno. Jedni zbog inventara u autobusu, a drugi zbog opijanja na javnom mjestu.

- Pronađeno je nekoliko bejzbol palica, sjekira te palica za udaranje, ali i čak jedna manja eksplozivna naprava. Zbog ispijanja alkohola na javnom mjestu privedeno je nekoliko osoba - rekao je policijski glasnogovornik Paul Radvilavičius, prenosi Delfi.

>> BBB: Prvi uvjet je ostavka Zdravka Mamića

Komentara 45

DU
Deleted user
22:20 22.07.2014.

Te divljake koji su nosili sjekire i palice nam ne morate ni vraćati nego odmah u prdekanu s njima . Sramote nas gdje god idu , najobičnije propalice i divljaci. Slušam ih na utakmici kako "navijaju" ... ići 1500 kmm od Zagreba da bi nekog vrijeđali , za to moraš imati bolestan i totalno poremećen um . Sramota ste za Zagreb , Hrvatsku i cijeli ljudski rod .

ŠK
škafiškafnjak
23:38 22.07.2014.

Naoruzali se Mamićevci da im boysi nebi dali po labrnji hehehe!!

MA
mamarti
22:50 22.07.2014.

kakav mamić takvi oni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije