Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za Euro

Policajac zabio prvi gol u povijesti Gibraltara, pobjeda Albanije

Škotska - Gibraltar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.03.2015.
u 20:44

Albanija je nakon preokreta pobijedila Armeniju sa 2:1 i bacila rukavicu Portugalu i Srbiji koji se sastaju večeras.

Igrala se 19. minuta susreta između Škotske i Gibraltara kada je Kyle Casciaro ušao u povijest gostujuće nogometne reprezentacije. Naime, igrač kluba Lincoln koji inače radi kao policajac izjednačio je na Hampden Parku rezultat na 1:1 (prije njega zabio je Maloney) i postao prvi igrač Gibraltara koji je zabio gol u službenoj utakmici. Skakali su on i njegovi suigrači od uzbuđenja, grlili se i veselili, kao i njihovi navijači na tribinama, no ta radost nije dugo potrajala.

Samo šest minuta kasnije Fletcher je vratio prednost Škotskoj i tako prekinuo post koji traje od 2009. godine i utakmice protiv Islanda. Na 3:1 povisio je ponovno Maloney, a onda je zabio i Naismith. Fletcher je pred kraj susreta zabio još dva gola i postao prvi škotski nogometaš koji je postigao tri gola na utakmici još od davne 1969. kada je zabio Colin Stein. Na kraju je završilo 6:1, a Škotska sada ima isti broj bodova (deset) kao i Njemačka koja je u Gruziji pobijedila 2:0.

Vodeća u toj skupini, također s deset bodova, je Poljska koja večeras gostuje u Irskoj. Albanija je nakon preokreta pobijedila Armeniju sa 2:1 i bacila rukavicu Portugalu i Srbiji koji se sastaju večeras.

Rumunjska je pobijedila Farske Otoke 1:0, a Sj. Irska Finsku sa 2:1.

>>Norveški mediji optužuju: Vratar Nyland je pomogao Hrvatskoj

Komentara 5

Avatar Abcda
Abcda
23:12 29.03.2015.

Ovo nije sport. Ne mogu andorra , gibraltar, lichtenstein , luxembourg , san marino i statijaznam , igrati protiv velikih. Treba organizirat predkolo "malih" pa neka jedan ili dva udju u glavni krug kvalifikacija .

Avatar Abcda
Abcda
23:28 29.03.2015.

cudi me da niste javili da je Portugal izgubija doma od komsija ?!

Avatar Croatan
Croatan
14:09 30.03.2015.

englezi sad imaju tri reprezentacije, Englesku, Gibraltar i Britanske djevičanske otoke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije