Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ REALA?

'Pokušat ćemo dovesti Modrića iako će na ljeto imati puno ponuda'

Luka Modrić
Reuters (Ilustracija)
19.04.2014.
u 15:55

- Postalo je jasno da će Modrić biti otvoren za odlazak iz Reala ovoga ljeta. Arseneu Wengeru se dugo sviđa njegova igra i ako bude dostupan sigurno ćemo ga pokušati dovesti. No, pretpostavljam da će imati puno ponuda - rekao je izvor iz Arsenala

Arsenal će ovo ljeto pokušati dovesti Luku Modrića, pišu engleski mediji. Topnici traže veznjaka koji će zamijeniti iskusnog Mikela Artetu i nadaju se da bi to mogao biti playmaker Real Madrida.

- Postalo je jasno da će Modrić biti otvoren za odlazak iz Reala ovoga ljeta. Arseneu Wengeru se dugo sviđa njegova igra i ako bude dostupan sigurno ćemo ga pokušati dovesti. No, pretpostavljam da će imati puno ponuda - rekao je izvor iz Arsenala za Football Direct News.

Iako Englezi tvrde drugačije, vrlo je teško očekivati da će Modrić na ljeto napustiti Santiago Bernabeu. Ove je sezone jedan od glavnih igrača momčadi, a već je nekoliko puta izjavljivao da nema ništa protiv da do kraja karijere ostane u Realu.

>> Sherwood: Modrić i Bale bili su najbolji na terenu, to vam sve govori

Komentara 29

NE
neki
17:46 19.04.2014.

Da je preslab za Real ne bi igrao nego grijao klupu. To vam je tak jednostavno.

TO
tony111
17:47 19.04.2014.

Ha,ha, dalmoši, srbi i muslimani ne vole Luku. Ne znam koju Marcu ili neki srugi španjolski portal čitate, možda nisu isti kao ja ili moj nećak koji živi u Madridu. Luka modrić je igrač čije se ime najviše puta skandiralo ove godine na Realovom stadionu i on je ljubimac navijača i Don Carlo ne može zamisliti ekipu bez njega.

RO
rossoneri
19:06 19.04.2014.

Velim opet,luku doveo mourinho prvak tri drzave,italija,engleska i spanjolska,dvije lige prvaka,sad je standardan kod carla prvak tri drzave italija,engleska i francuska,dvije lige prvaka,od njega jedino su vise igrali di maria i benzema,cak ni kiki nije igrao koliko luka. Ali nasi zadrti balkanci ispred trgovine sa pivom koji doma zenu mlate misle da je luka za drugu ligu. I samo da kazem srbima koji seru,pa vi bi novaka đokovića prodali da imate fudbalera u realu,ali neće da može. Luka je najveći igrač ovog dijela europe,a ljubomorne duše mogu da ga vuku.... Pozz debili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije