Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANI HAJDUKOVCE

Poklepovićev vapaj: Nemojte obezvrjeđivati moje igrače, oni trče

Poklepović
Goran Stanzl/PIXSELL
03.03.2015.
u 13:22

- Uzdrmani smo kao i svaka momčad. Drago mi je da ste u svom izričaju koristite pridjevima krasno i slično, ali blamažno i katastrofalno nastojte izbjegavati. Obezvrjeđivanje igrača da su katastrofalni ne stoji - kaže Poklepović.

Došlo je vrijeme za prvu pobjedu Stanka Poklepovića na klupi Hajduka. Naravno, u ovom mandatu. Uzvratni dvoboj četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Vinogradara (srijeda 17 sati) u kojem Hajduk ima 3:0 iz prve utakmice čista je formalnost. Prava prigoda Poklepoviću da isproba neke igrače, da isproba i neke taktičke varijante. Shvatio je iskusni trener da puno toga ne štima...

- Proljeće stiže, sve se budi, tako i ja cvatem na svim stranama, osim na jednoj - u svom je stilu rekao Poklepović.

Mislio je biti miran, govoriti o Vinogradaru.

- Dajemo maksimalnu važnost utakmicu premda se još nismo odlučili kako ukomponirati momčad. Sigurno je da ćemo neke pojedince odmoriti, rezultat iz prve utakmice je nedostižan - rekao je Poklepović.

Na travnjak bi mogao poslati kombiniranu momčad u kojoj će u ofenzivnoj liniji igrati Maloku, Balić i Vlašić.

- Nema mladih i starih, Hajduk je praktički cijeli mlad. Nemojte o godinama, ono što je izvjesno, Hajduk ima potencijal - kazao je Poklepović.

A onda je krenuo šou, vidjelo se da Poklepović gori od želje reći neke stvari koje su mu na srcu. To tinja u njemu još od utakmice sa Zadrom.

- Uzdrmani smo kao i svaka momčad. Drago mi je da ste u svom izričaju koristite pridjevima krasno i slično, ali blamažno i katastrofalno nastojte izbjegavati. Obezvrjeđivanje igrača da su katastrofalni ne stoji. Igrači su ostvarili posjed lopte od 67 posto ne na bazi tika-taka igre, već na bazi stalne jurnjave. Trčali su... Ne mogu biti zadovoljan tehničko-taktički stvarima. Ali, za trku im morate dati desetku, to ne mogu biti katastrofa ni blamaža. Bili su jako pogođeni događajima nakon utakmice. Kad su došli s travnjaka ostao sam paf kada sam ih vidio u svlačionici, padale su "katrige", ali to nije za novine - kaže Poklepović.

>> Vulić o Štimčevim riječima: To nije pila naopako, to su 82 pile naopako

Komentara 5

DA
Djeca_Arbata
14:21 03.03.2015.

Kada je prije deset godina Otto Barić trenirao repku pa ga je slučajno Niko Kovač napucanom loptom pogodio u "nezgodno" mjesto igrači su prvo pukli od smijeha...ovaj se starkelja previjao po terenu od bolova, a igrači glumili ozbiljnost, a u sebi umirali od smijeha...Nakon toga Niko Kovač nije igrao dvije utakmice i sve se zataškalo...Eto, kako se te starkelje još guraju...ima osam banki i još bi komandirao na terenu...a kad ide doma sa treninga treba mu GPS da se zna vratiti kući koliko je senilan...

GI
gismund
15:04 03.03.2015.

točno je da igrači trče, ali kad torcidaši budu trčali za njima po splitu mogu se okladiti da će svi do jednoga trčati 50% brže nego što trče na utakmici :-)

A4
alfa 4c
13:43 03.03.2015.

Oni trče?? :-) Ma bravo treneru! :-) Trčati znam i ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije