Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljan je

Pojavila se nova snimka, bijesni Ronaldo požalio se Luki Modriću!

Ronaldo i Modrić
Foto: Screesnhot
1/2
21.03.2017.
u 18:43

Portugalac nije mogao sakriti nezadovoljstvo, tražio je i Modrićevo mišljenje

Cristiano Ronaldo jedan je od onih igrača koji se rijetko mijenjaju, a kada se to i dogodi, onda budu ljutiti i razočarani. Bilo je tako i u utakmici protiv Athletica koju je Real dobio s 2:1, a iako je bilo neizvjesno, trener Zidane odlučio je izvaditi Portugalca, što se najboljem nogometašu svijeta nije baš svidjelo.

"Zašto ja?! Odje...", promrmljao je Ronaldo prilikom izlaska s terena, što se vidjelo i na snimci koja se pojavila odmah nakon susreta. Sada se pojavio novi video koji pokazuje da se Ronaldo ni na klupi nije smirio.

Portugalac je do kraja susreta nezadovoljno vrtio glavom, a u jednom trenutku požalio se i našem Luki Modriću koji je također bio zamijenjen. 

"Ali zašto ja", upitao je našeg Luku, a ni hrvatski reprezentativac nije znao odgovor na to pitanje. Zato je na njega odgovorio Zidane.

- Ronaldo? Pa i njega se može ponekad zamijeniti. Ništa posebno! Modrić? Luku sam izvadio iz igre jer sam tražio ravnotežu, a ne zato da prepustim teren Athleticu i da se orijentiramo na kontranapade, rekao je trener Reala.

>>Panika u Madridu: Luka Modrić više ne igra kao prije

Komentara 2

JU
jurajuric116
19:25 21.03.2017.

malo su ćaskali

Avatar comparator
comparator
19:58 21.03.2017.

Koliko sam vidio Luka igra jako dobro i vjerojatno po uputama trenera . Sve je to stvar taktike .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije