Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u las vegasu

Pohvalila se na Instagramu: Ronaldo je pronašao moj mobitel i odveo me na večeru

Ronaldo
Foto: Twitter
07.07.2015.
u 18:30

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo odmara se u gradu kocke

Djevojci Austin Woolstenhulme prilikom posjeta Las Vegasu u društvu prijateljica dogodilo se nešto što sigurno nije mogla niti zamisliti.

Naime, slavni nogometaš Cristiano Ronaldo, koji se odmara u gradu kocke, pronašao je njezin mobitel pa je nju i prijateljice izveo na večeru.

Odmah se pohvalila na Instagramu objavivši fotografije i poruku:

- Loša vijest je da sam izgubila mobitel prije dva dana. Dobra vijest je da ga je pronašao Cristiano Ronaldo, a još bolja vijest je da je moje prijateljice i mene odveo na večeru - napisala je Austin.

>>Portugalci žele da Cristiano zaigra za njih kao što Ibra za Švedsku

>>Ronaldova majka uhićena jer je pokušala iznijeti previše novca iz Španjolske

>>Kakav gaf! Objavila da je umro Cristiano Ronaldo

>>Ronaldo progovorio o svom izgledu pa napustio intervju nakon ovoga pitanja

 

Bad news is I lost my phone two days ago. Good news is Cristiano Ronaldo found it. Better news is he took us to dinner last night.

A photo posted by Austin Woolstenhulme (@austinmilan) on

 

 

Komentara 15

AN
ANTIkomunist55
18:44 07.07.2015.

da sam ga ja pronaso koje sam srece vlasnica bi imala blizu 100godina

PD
pl.domagoj
18:44 07.07.2015.

To nije Ronaldo !

PS
Popusi svom tati
19:03 07.07.2015.

U gradu u kojem zivim ima dosta americkih studentica. Slusati njihov americki naglasak, njihove nazalne glasove i njihove prazne price je kazna za svakog inteligentnog covjeka. Svaki put kad ih cujem , kazem samom sebi, hvala bogu pa ne zivim sa nekom od njih. Amerikanci mogu letjeti i na mjesec i na mars i druge planete i mogu imati najbolju tehnologiju na svijetu, ali njihova povrsnost, njihova obsesija sa poznatim i uspjesnim ljudima je neunistiva. Ali postoji jedan nepisani zakon koji kaze da izvjesan procenat glupaka mora biti u svakom drustvu jer upravo oni utjecu na rast profita. Sreca je da procenat glupaka uvijek ostaje manji nego onih inteligentnih jer da je njihov broj veci, ova planeta bi brzo bila unistena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije