Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporni trenutak

Poguranac za Dinamo? Opatijci pobijesnili zbog jedanaesterca na Vukojeviću!

Dinamo
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
29.10.2014.
u 23:00

Penal? - Ne bunim se kada nama sude takve penale, pa se neću buniti ni kada ih sude Dinamu – rekao je pak trener Zoran Bogolin

Opatija je u srijedu odjenula svečarsko ruho! U godini obilježavanja 170. godišnjice organiziranog bavljenja turizmom, nogometaši Opatije darovali su gradu utakmicu s Dinamom u osmini finala Hrvatskog kupa (2:4)! Plavi su rado viđeni gosti u Opatiji, poglavito kada se na terenu ponašaju kao turisti.

– Bili smo blizu, ali Dinamo je ipak Dinamo. Imali su plavi više šansi, terensku inicijativu, veći postotak posjedovanja lopte... Imali smo ideju kako ih zaustaviti. Zadovoljan sam, nismo se osramotili. Protiv Dinama je gotovo nemoguće igrati, plavi stalno igraju presing. Dinamo je ipak europski klub! Penal? - Ne bunim se kada nama sude takve penale, pa se neću buniti ni kada ih sude Dinamu – rekao je Zoran Bogolin, koji je više od trenera u opatijskom klubu budući da je njegova tvrtka jedna od najvećih klupskih sponzora.

Ipak, jedanaesterac koji je dosudio Križarić nakon kontakta Šukera i Vukojevića u 89. minuti, pri rezultatu 1:0 za Opatiju, izazvao je mnogo rasprave. A i mnogi domaći igrači navodno su nakon utakmice tvrdili kako prekršaja nije bilo. Jasno, u tom trenutku i domaći navijači zasuli su suca uvredama. Kako bilo, Henriquez je realizirao jedanaesterac i odveo Dinamo prema produžecima i kasnijem slavlju.

 

Nažalost, policijski “robocopovi” poredani oko improvizirane tribine namijenjene pripadnicima BBB-a i policijske patrole razmještene na najvažnijim gradskim točkama nagrdile su inače besprijekorni make-up kraljice turizma, kako tepaju Opatiji.

>>Kup: Henriquez sa 4 pogotka spasio Dinamo u Opatiji, Hajduk se mučio u Novigradu

>>Zoran Mamić ljutit: Na odlasku sam!

Komentara 39

BE
Berlioz
01:04 30.10.2014.

Ovo vam je sumnjiv penal? Pa fakat moraš biti mrzitelj Dinama da ne vidiš kako suparnički igrač s leđa gura Vukojevića.

JA
JackRussell
01:42 30.10.2014.

Presmiješno....novinari jedva dočekali da bude dosuđen penal na Dinamu da bi krenuli s teorijama urote, hajduku svaki drugi penal bude presmiješno namješten, niti riječi. Kako ste svi plaćenici, žalosno stanje hrvatskog novinarstva.

Avatar PPPPPPPPPPPP
PPPPPPPPPPPP
09:21 30.10.2014.

E zlobnici stavrno ne laprdajte, ja sam tokođer vidio da je Dinamo bio ocajan, ali sto se tice penala bio je 100%. Vi koji ne vjerujete pogledajte snimku nekoliko puta pa cete mozda progledati. Lijepo se vidi kako igrač Opatije gura u leda Vukojevica koji je usljed guranja udario u svojeg suigraca ispred sebe nakon cega su obojica pali na travnjak!!! Samo nerealan covjek moze tvrditi da to nije bio prekršaj za 11 metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije