Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario maloča:

'Pogreška kod prvog gola Iraca nas je prerezala. Hvala Bogu, prošli smo!'

maloča
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
24.07.2014.
u 22:56

Vjerujemo da možemo proći i Šahter iako će biti jako teško, kaže kapetan Hajduka.

Hajduk je doživio neočekivan poraz na Poljudu u drugom pretkolu Europske lige protiv irskog Dundalka (1:2), međutim, zahvaljujući pobjedi u prvom susretu (2:0) Splićani su prošli dalje.

- Bilo je teško. Imali smo kontrolu utakmice i onda nam se dogodio taj kiks koji nas je prerezao. Hvala Bogu, prošli smo i idemo se okrenuti Rijeci - rekao je za kapetan Hajduka Mario Maloča za HTV nakon utakmice te dodao kako je Dundalk prava momčad, vodeća u Irskoj.

- Neki omalovažavaju naše pobjede, ali eto oni su danas ovdje pokazali koliko su dobri - kazao je Maloča i okrenuo se sljedećem suparniku, kazahstanskom Šahteru.

- Putovat će se puno do tamo, ali kako nama sada, tako će biti i njima u uzvratu. Mi vjerujemo da možemo proći iako će biti jako teško. Okrećemo se odmah Rijeci pa tek onda Šahteru - zaključio je Maloča.

>>Dundalk šokirao Hajduk, ali bijeli idu dalje! Rijeka s 3:1 prošla Mađare!

>>Split se obranio i u trećem pretkolu ide na Černomorec

Komentara 8

CA
canajrasim
00:18 25.07.2014.

- Neki omalovažavaju naše pobjede, ali eto oni su danas ovdje pokazali koliko su dobri - kazao je Maloča i okrenuo se sljedećem suparniku, kazahstanskom Šahteru. >>>> Moglo se to reci i ovako ; " Igraci hajduka su pokazali kolikoiko su losi." Ugledajte sa na Rijeku ,svi od upravnog odbora do zadnjeg igraca. barem meni je dosta vaseg kmecanja.

MA
majusko
00:18 25.07.2014.

ovaj sudac je katastrofalan. samo da je dosudio dva penala i bilo bi lakse. Sada se svi u Hajduku mole da napokon dobiju postenog suca i momcad zenskog prvaka Litve u 4. pretkolu jer im onda sanse za prolazak iznose bar 20%.

PU
purger58
23:42 24.07.2014.

Ja mislim da je to Mamiceva krivica!Potplatio je Irce da izbace mandrile!Ocekujem zalbu UEFA -i!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije