Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrušili se na Luku

Pogledajte zbog čega su Slovenci 'poludjeli' na Modrića: 'To je sramotno!'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
05.05.2016.
u 16:22

Modriću i društvu sekunde su prolazile sporo, a živci postajali sve tanji pa je tako i poslovično mirni Luka izgubio živce.

Luka Modrić odigrao je sinoć sjajnu utakmicu u pobjedi Reala nad Manchester Cityjem i plasirao se u svoje drugo finale Lige prvaka. Svjetski mediji puni su hvale za hrvatskog reprezentativcima, neki su ga proglasili i igračem utakmice, a hvalio ga je i trener Zidane.

Luka je na terenu proveo 86 minuta, a onda je umjesto njega ušao Mateo Kovačić. Prilikom izlaska dobio je ovacije cijelog stadiona, a posljednje minute na klupi teško je proživljavao. Rezultat je još uvijek bio ''živ'', jedan gol mogao je sve promijeniti i nervoza je kod realovaca rasla. Modriću i društvu sekunde su prolazile sporo, a živci postajali sve tanji pa je tako i poslovično mirni Luka izgubio živce. U jednom trenutku naljutio se na suca Skominu jer nije sudio prekršaj na Ronaldu, a snimka je otkrila da mu je nešto i dobacio.

Slovenski mediji zbog toga su ''poludjeli'', tvrde da mu je hrvatski nogometaš ''opsovao slovensku majku''. Taj su njegov čin proglasili sramotnim...

 

Komentara 119

CR
crocro
16:45 05.05.2016.

Da slovenci su u pravu, činjenica je da se na ustima Luke jasno vidi i očitava kako izgovara "Mhnklm hamžnjkzc kđžčkmš", što su slovenci potpuno opravdano pročitali da je Luka opsovao slovensku majku. Ništa čudno od slovenaca. Da je Lukaa kojim slučajem izgovorio "Volim sloveniju", slovenci bi mu s usta pročitali da psuje slovensku majku. Jednostavno susjedi bi trebali ići u školu da se nauče čitati. Pisati mogu naučiti i poslije.

DU
Deleted user
16:51 05.05.2016.

Nije sasvim korektan ovaj prikaz zapleta na relaciji sudac-Modrić. Naime, u samom početku utakmice je Modrić evidentno srušen na rubu 16 m u prodoru - sudac se uopće nije oglasio. Tako da je tu pala prva "zamjera"... Što se tiče rječnika, jasno da je u Sloveniji izbila afera kad se Modrić prisjetio majke suca. Međutim, kad njihov izbornik Katanec psovao majku Zahoviću na prvenstvu u Južnoj Koreji ili najnovija epizoda kad se Zahović pak prisjetio majke Ibraimija na etničkoj osnovi - e to je pod rubriku normalno, sport, temperament i tako to. Zaključno, kao što vele marinci - što se dogodi na terenu, nek i ostane na terenu!

GE
Georgina56
16:53 05.05.2016.

sve sam cekala da se razvije polemika oko Toga.vec ste rano prijepodne objavili snimku i cekali reakciju.je li ili ne psovao majku to Vama i nije vazno, ali biste radi medijske pozornosti nahuskali javnost protiv svoga.bas me interesira bili ii Slovenci tako podmetali svojem covjeku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije