Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuer svemogući

Pogledajte vrhunsku obranu i sjajan dribling vratara Bayerna

Manuel Neuer
Foto: Screenshot
1/2
24.11.2014.
u 14:24

Ove sezone već je nekoliko puta svojim istrčavanjima i driblinzima pokazao da se ne radi samo o odličnom vrataru, već da za svoju momčad znači puno više.

Manuel Neuer, vratar Bayerna, jedan je od najbolji vratara svijeta. To je po tko zna koji put pokazao u utakmici protiv Hoffenheima ovog vikenda. Pri vodstvu svoje momčadi 2:0 spektakularno je nogom obranio pokušaj gostiju, a uz to je pokazao da je odličan tehničar.

Vratar Bavaraca upustio se u dribling i odlično ga izveo te proigrao svog suigrača. Ove sezone već je nekoliko puta svojim istrčavanjima i driblinzima pokazao da se ne radi samo o odličnom vrataru, već da za svoju momčad znači puno više.

Bayern je utakmicu dobio sa 4:0.

Komentara 3

AN
Andreeejjj
17:43 24.11.2014.

daleko najbolji golma svjeta...gsp. dr. prof. Noier!!!

MA
maxxxx
15:44 24.11.2014.

vrhunska obrana - pogodilo ga u nogu sjajan dribling - normalan trener bi kaznio golmana za ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije