Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka dobio ovacije

Pogledajte veliki promašaj Luke Modrića zbog kojeg su se svi uhvatili za glavu

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.05.2016.
u 23:13

Bale ga je pronašao odličnom loptom, a Luka iz blizine nije uspio zabiti, Hart mu je obranio

Luka Modrić odigrao je 86 minuta u pobjedi Reala nad Manchester Cityjem i izborio svoj drugi finale Lige prvaka. Hrvatski reprezentativac odigrao je odličnu utakmicu, bilo ga je po cijelom terenu i kontrolirao je igru svoje momčadi.

U 52. minuti imao je najveću priliku na susretu, ali nije se uspio upisati u strijelce. Bale ga je pronašao odličnom loptom, a Luka iz blizine nije uspio zabiti, Hart mu je obranio. Uhvatio se Luka odmah za glavu, kao i njegovi suigrači, bio je svjestan da je već tada svoju momčad mogao dovesti na prag finala, ali ipak su morali drhtati do samog kraja.

Ipak, ovaj promašaj nitko mu nije zamjerio jer se bespoštedno borio, a to se vidjelo i u trenutku kada je Kovačić ulazio u igru umjesto njega. Naime, tada su svi ustali sa svojih sjedalica, zapljeskali mu i skandirali: "Modrić, Modrić".

Finale između Atletica i Reala igra se 28. svibnja u Milanu, a hrvatska će ponovno imati svoje predstavnike. Ovoga puta dvojicu..

Komentara 13

ID
idijot
23:36 04.05.2016.

Srećko, Srećko, kako si ti nesreĆan čovjek.. Bravo Luka, dva puta u finalu lige prvaka u 4 godine koliko je tamo. Sve to kao jedan od ključnih igrača. Ovakvog igrača nikada nismo imali, samo nek to potvrdi medaljom s eura..Onda neće bit dileme..

Avatar Abcda
Abcda
23:59 04.05.2016.

Delac, crni Delac, nije Luka promasio, fantasticno je primio loptu i tukao u okvir. Vratar je...fantasticno obranio, pisu svi svjetski mediji. Osim tebe ....

FR
Freedooom
23:40 04.05.2016.

Kapa do poda! I nemojmo im stavljati teret eura za vrat. Samim time sto smo redovno na velikim natjecanjima, veliki je uspjeh za malu hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije