Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO OTKAZ

Pogledajte trenutak ludila Kramarićeva trenera, davio je suparničkog igrača

Nigel Pearson
Foto: Vine/Screenshot
08.02.2015.
u 20:30

Za očekivati je da engleski savez neće imati milosti za njegov potez te mu vjerojatno slijedi kazna. Pearson bi mogao dobiti nekoliko utakmica zabrane vođenja momčadi.

Leicester je porazom od Crystal Palacea (0:1) ostao na dnu prvenstvene ljestvice engleske lige. Momčad našeg Andreja Kramarića čeka grčevita borba za ostanak u premijerligaškom društvu, a ona bi mogla biti dodatno otežana ako engleski savez kazni trenera Nigela Pearsona.

Naime, menadžer Leicestera je u jednom trenutku u svom trenerskom prostoru počeo daviti Palaceova igrača Jamesa McArthura koji je ležao.

Čelnicima Liecestera je prekipjelo pa su Pearsonu zbog loših rezultata uručili otkaz. Kramarić je tako ostao bez trenera koji ga je doveo u klub.

>> Trener Leicestera komentirao Kramarićev debi u Premiershipu!

Komentara 13

DU
Deleted user
21:18 08.02.2015.

GUŠITI se veli hrvatski !!!!!!!!!!!! VL,ima li međ vama kakvih Hrvata da ispravljaju takve srbizme prije objave ...?

DU
Deleted user
07:07 09.02.2015.

a kazu Mamic je lud...vidite li kako se to radi u civiliziranom svijetu ?

ME
melinda
21:19 08.02.2015.

Dozivotno stoku udaljiti iz sporta i suditi mu za pokusaj ubistva krete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije