Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donosi Goal

Pogledajte tko su tragičari i junaci ove sezone!

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
27.04.2015.
u 12:26

Olympiakos - Grci su prvaci već petu godinu za redom, deseti put u 11 godina. To su napravili suvereno, bez stresa, tri kola prije kraja.

Sezona se po ligama diljem Europe polako bliži kraju. Goal.com odgovara na pitanje: Tko su dosadašnji junaci, a tko tragičari? Koje su momčadi ispunile, pa i premašile očekivanje, a koje su potpuno razočarale?

Tragičari

Inter i Milan - Klubovi sa San Sira nekad su bili "strah i trepet" Serie A i europskog nogometa, a sad su susjedi na ljestvici, na 9. i 10. mjestu, s velikim upitnikom hoće li se uopće plasirati u europska natjecanja kojima su nekad dominirali

Atletico Madrid - Sezona i nije potpuno promašena kad stigneš do četvrtfinala Lige prvaka i treći si u Primeri, iza Barcelone i Reala. Ali, riječ je o momčadi koja je prošle godine igrala u finalu Lige prvaka i osvojila naslov u Španjolskoj.

Junaci

Olympiakos - Grci su prvaci već petu godinu za redom, deseti put u 11 godina. To su napravili suvereno, bez stresa, tri kola prije kraja. Za Panathinaikos su i ove sezone nedostižni.

PSV - Momčad iz Eindhovena osigurala je naslov u Eredivisie tri kola prije kraja i prekinula šestogodišnji post u nizozemskom prvenstvu.

A tko su ostali tragičari i junaci ove sezone, pogledajte na portalu Goal.com.

>>Tudor: Dinamo ima kvalitetu za HNL, ali to nije dovoljno za Europu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije