Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pusti taj karton

Pogledajte što je napravio sucu koji je želio isključiti njegova suigrača

crveni karton
Foto: Screenshot
1/5
28.09.2014.
u 15:15

Angoua se nije mogao pomiriti s isključenjem vratara.

Guingamp, posljednjeplasiranu momčad francuskog prvenstva, minute su dijelile od vrijednog boda na gostovanju kod Montpelliera. Poravnali su rezultat u 83. minuti, a onda se u 88. ukazao Montano i postigao pogodak za, kako se ubrzo potvrdilo, pobjedu domaćina (2:1).

Ipak, takav rasplet izazvao je nervozu gostiju koji su odmah nakon primljenog pogotka ostali i bez jednog igrača.

U trenutku kada je sudac Philipphe Kalt želio isključiti vratara Samassu na njega je nasrnuo branič Angoua. Bjelokošćanin je svim silama želio spriječiti suca da isključi njegova suigrača. Udario ga je po ruci, a sucu je ispao crveni karton. No, Kalt se nije dao smesti i ipak je 'potjerao' Samassu u svlačionicu.

Foto: Screenshot/reuters

Foto: Screenshot/reuters

>>Toulouse iznenadio PSG, a Nica šokirala Monaco

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije