Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav volej!

Pogledajte spektakularan pogodak Kovačića kojim je Inter 'vratio u život'

Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
21.12.2014.
u 22:45

Kovačić je postigao gol i prošlog ponedjeljka protiv Chieva.

Mateo Kovačić fenomenalnim je pogotkom započeo povratak Intera iz izgubljene situacije protiv Lazija u 16. kolu talijanskog prvenstva. Naime, hrvatski reprezentativac pogodio je u 66. minuti pri vodstvu gostiju 2:0. Bio mu je to četvrti ovosezonski prvenstveni pogodak, a pogodio je sjajnim volejem sa 18 metara nakon odbijene lopte.

Lazio je imao visoku prednost zahvaljujući pogocima Andersona u 2. i 37. minuti. Ipak, Palacio je u 80. minuti donio bod Interu (2:2) na Giuseppe Meazzi. Izvještaj i statistiku utakmice pogledajte ovdje.

- Zabio sam dosta golova u svojoj karijeri, ali mislim da mi je ovo najljepši. Žao mi je što na kraju nismo pobijedili. Nije se lako vratiti nakon 0:2 u utakmicu - rekao je Kovačić.

Dodajmo kako je Kovačić postigao gol i prošlog ponedjeljka protiv Chieva.

Lazio je treći sa 27 bodova, a Inter je 11. sa 21 bodom.

>>Bilićev Bešiktaš ponovno prvi, katastrofa Halilovićeve Barce B

Komentara 10

Avatar nula
nula
22:58 21.12.2014.

Kao Zidane , kaze komentator. Svjetski gol . Pored toga bio je najbolji u Intera. Mateo je igrac za Real , to je neosporno. Sto prije , to bolje.

UZ
uzor10
23:29 21.12.2014.

Bravo majstore

CR
CrazyCat
23:26 21.12.2014.

Vrhunski gol, Kovačić počinje opravdavati očekivanja. Najbolje ocijenjen i proglašen igračem utakmice na WhoScored.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije