Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMSKI MAJSTOR

Pogledajte Sneijderove čudesne pogotke u turskom derbiju

Wesley Sneijder
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
1/2
19.10.2014.
u 10:47

Galatasaray je slavio sa 2:1 protiv Fenerbahcea.

Wesley Sneijder odlučio se s 29 godina napustiti Serie A i zaputiti u turski Galatasaray, što su mnogi smatrali korakom unazad. Nestao je s nogometne karte, potom je na Svjetskom prvenstvu pokazao da još uvijek vrijedi, a s dva pogotka u ponajvećem turskom derbiju podsjetio je nogometni svijet tko je i što je.

Galatasary (drugoplasirani iz prošle sezone) i Fenerbahce (aktualni prvak) odigrali su 2:1, atmosfera je bila uzavrela i znalo se da tko pobjedi bit će ispred onog drugog na tablici. Iako je Bruno Alves dobio crveni karton u 53. minuti i ostavio svoj Fenerbahce s igračem manje, činilo se da će susret završiti 0:0.

No u 88. i 90. minuti Sneijder je pogocima za pamćenje zapečatio sudbinu protivničke ekipe - barem u ovom derbiju. Tek je Potuk u sudačkoj nadoknadi smanjio na 2:1, ali to nije bilo dovoljno, navijači Galatasaraya su mogli slaviti pobjedu i Sneijdera, za kojeg se nadaju da na ovome nikako neće stati.

>> Wesley Sneijder postigao prvijenac u pobjedi Galatasaraya

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:08 19.10.2014.

He he sto nije to napravio protiv Islanda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije