Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentativci

Pogledajte sjajan prvijenac Halilovića, Kalinić pogodio pa 'pocrvenio'

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.11.2014.
u 18:45

Hrvatski napadač u 83. minuti isključen je zbog drugog žutog kartona.

Alen Halilović postigao je prvijenac za Barcelonu B u 14. kolu druge španjolske lige u utakmci s Ponferradinom na kojoj su gledatelji vidjeli čak 8 pogodaka. Završilo je rezultatom 4:4 iako je Barca dvaput imala dva pogotka prednosti. 

Hrvatski reprezentativac sjajno je pucao sa 20-ak metara u 44. minuti i pogodio 'malu mrežicu'. Bio mu je to prvijenac za Barcu B u 9 nastupa.

Druga momčad katalonskog diva zauzima 11. mjesto u ligi sa 17 bodova dok je Ponferradina peta sa 23 bodova.

A strijelac je bio još jedan hrvatski reprezentativac. Nikola Kalinić pogodio je u 57. minuti za Dnjipro u 12. kolu ukrajinskog prvenstva protiv Goverle (1:1). Hrvatski napadač u 83. minuti isključen je zbog drugog žutog kartona.

Dnjipro je tako propustio prestići vodeći Dinamo Kijev na ljestvici. Obje momčadi su osvojile po 27 bodova, no Kijevljani imaju utakmicu manje.

>>Perišić asistirao Oliću i Bendtneru, Schalke prekinuo Wolfsburgov niz

>>Atletico uvjerljiv protiv Malage, Mandžukiću 57 minuta

Komentara 5

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:04 22.11.2014.

Moćan je hrvatski nogomet prepun talenata, moćna je hrvatska reprezentacija, najbolja s ovih prostora unatoč šačici huligana što nam kvare raspoloženje

SI
simeeee
20:27 22.11.2014.

ajmo alene, popravi snagu šuta i to će te odiliti od vrlo dobrog do vrhunskog igrača

Avatar nula
nula
22:07 22.11.2014.

I Raketa je konacno pogodio , protiv ... Sevillae

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije