Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante ga nije volio

Pogledajte sjajan Halilovićev gol u debiju koji je postao pravi hit

Alen Halilović
Foto: DPA/PIXSELL
1/8
23.08.2016.
u 17:56

Halilović je ovog ljeta potpisao za HSV i već na treninzima oduševio suigrače, a Rafael van der Vaart, bivši igrač ovog njemačkog kluba, kazao je da je to fantastičan potez i da je Alen spektakularan nogometaš

HSV je u prvom kolu Njemačkog kupa slavio kod trećeligaša Zwickaua s 1:0 i prošao dalje, a pogodak za pobjedu postigao je naš Alen Halilović u 70. minuti susreta (ušao je sedam minuta ranije). I to prekrasan pogodak koji je danas postao hit na društvenim mrežama.

Povremeni hrvatski reprezentativac oduzeo je loptu nešto prije centra, vukao do kaznenog prostora, a onda fenomenalnim udarcem zabio za pobjedu.

Halilović je ovog ljeta potpisao za HSV i već na treninzima oduševio suigrače, a Rafael van der Vaart, bivši igrač ovog njemačkog kluba, kazao je da je to fantastičan potez i da je Alen spektakularan nogometaš.

Inače, izbornik Ante Čačić očito ne dijeli takvo mišljenje jer nakon što ga nije zvao na Europsko prvenstvo, nije ga uvrstio ni na popis za skorašnji susret protiv Turske.

Komentara 10

DI
Diosiario
20:24 23.08.2016.

Jasam imao zamjerke na način na koji je Čačić vodio reprezentaciju i smatram ga još uvijek glavnim krivcem za poraz od Portugala. Pritom ne mislim na njegove osnovne formacije i postavljanje taktike, nego na one poteze koji se moraju odraditi u hodu, tijekom same utakmice, dakle na zamjene mjesta unutar momčadi i na zamjene s klupe koje su trebalu unijeti svježinu i novu snagu. Međutim, smatram da je najbolji Čačićev potez to što je otpisao Halilovića, čija nadarenost uopće nije sporna, ali njegovo bahato držanje kao da je "oslobodio Vukovar" nije nešto što priseban trener želi u svojoj svlačionici. Ja ga ne bih ni zvao ako ne resetira glavu, i ako ne shvati da je bolje biti malo ponizniji i malo manje bahat, i imati malo više strpljenja, čekati svoju šansu, ne razbijati klupu kad te trener izvadi iz igre itd.

DO
dodotatino
18:36 23.08.2016.

Ima Hrvoje pravo. Hitno sve ove koji su ovaj tjedan zabili gol u repku a "šlepere" Modrića, Kovačića, Rakitića, Badelja i ostale van jer nisu dali gol ovaj tjedan. Novinar postavlja nove standarde.

MA
@Marsijanac
18:39 23.08.2016.

Lijep pogodak.....ali mora dati jos barem 20

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije