Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBAŠIĆ OBRANIO PENAL

Pogledajte prvi Perišićev gol za Inter!

Inter Perišić
Foto: Reuters
1/6
04.10.2015.
u 17:15

Perišić je zaigrao od početka i u 76. minuti postavio konačni rezultat. Uklizao je na loptu nakon dodavanja Icardija te pogodio praznu mrežu.

Ivan Perišić zabio je svoj prvi pogodak za Inter! Dogodilo se to u sedmom kolu talijanske lige u kojem su crno-plavi odigrali 1:1 na gostovanju kod Sampdorije.

Perišić je zaigrao od početka i u 76. minuti postavio konačni rezultat. Uklizao je na loptu nakon dodavanja Icardija te pogodio praznu mrežu. Pogodak na Sampdoriju postigao je Muriel u 51. minuti. Marcelo Brozović kod Intera nije ulazio u igru.

Roma je sa 4:2 slavila kod Palerma, a Jajalo je za domaćine ušao početkom drugog poluvremena. Sassuolo je s Vrsaljkom koji je odigrao čitavu utakmicu s 1:0 izgubio kod Empolija.

Serie A, 7. kolo:

Empoli - Sassuolo 1:0
Palermo - Roma 2:4
Sampdoria - Inter 1:1
Udinese - Genoa 1:1

Liverpool i Everton podijelili bodove

Everton i Liverpool su u 225. Merseyside derbiju na Goodison Parku odigrali 1:1. Redsi su poveli preko Ingsa (41.), a konačni rezultat postavio je Lukaku u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Subašić obranio jedanaesterac

Monaco i Rennes u u prvoj utakmici nedjeljnog programa devetog kola francuske lige odigrali 1:1. Gosti mogu biti puno nezadovoljniji rezultatom jer su 64. minuti imali jedanaesterac, ali je udarac Pedra Henriquea s bijele točke je obranio Danijel Subašić. Mario Pašalić nije ulazio u igru.

>> Rakitić izgubio u svom domu: E, ovo nas baš boli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije