Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda

Pogledajte povijesnu snimku: Prije 24 godine 17-godišnji Giggs debitirao je za Manchester

Giggs
Foto: Youtube Screenshot
1/6
03.03.2015.
u 10:08

Nitko tada nije ni slutio da će taj velški mršavko postati klupska legenda i sudjelovati u najvećim klupskim uspjesima.

Manchester United na svojoj Facebook stranici jučer je obilježio jednu važnu obljetnicu. Naime, prije točno 24 godine za klub s Old Trafforda debitirao je tada 17-godišnji Ryan Giggs. U čast toga objavljena je snimka s utakmice protiv Evertona iz 1991. godine u kojoj su Crveni vragovi pobijedili 2:0, a Giggs je zamijenio ozlijeđenog Dennisa Irwina.

Nitko tada nije ni slutio da će taj velški mršavko postati klupska legenda i sudjelovati u najvećim klupskim uspjesima. Giggs je, između ostalog, postao prvi igrač sa 13 osvojenih engleskih prvenstava, a dvaput je s Manchesterom osvojio i Ligu prvaka.

Dugovječnu igračku karijeru prekinuo je u svibnju 2014., kao 40-godišnjak, a dotad je prikupio više od 1000 nastupa u jedinom klubu u kojem je nastupao. Danas je pomoćni trener, naravno, u Manchester Unitedu.

>>Pogledajte kakav je Giggs majstor, može tehnicirati i s krumpirom

Komentara 1

ZI
zico
11:29 03.03.2015.

Irwina a ne Irwinga......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije