Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remek-djelo Brazilca

Pogledajte sjajan pogodak koji je oduševio Rafaela Nadala i Madriđane podigao na noge

Casemiro - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.02.2017.
u 07:41

U 54. minuti nakon duge Realove akcije lopta se u gostujućem šesnaestercu odbila na 20-tak metara i u luku pala na Casemirovu nogu. Brazilac je opalio po njoj i precizno pogodio desni kut vratara Pepea Reine

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Real je na svom Santiago Bernabéu pobijedio Napoli sa 3:1. Naš Luka Modrić je igrao cijelu utakmica i sjajno je povezivao redove madridske momčadi.

A osim sjajne pobjede Madriđana dvoboj će posebno pamtiti Casemiro koji je zabio fantastični pogodak. U 54. minuti nakon duge Realove akcije lopta se u gostujućem šesnaestercu odbila na 20-tak metara i u luku pala na Casemirovu nogu. Brazilac je opalio po njoj i precizno pogodio desni kut vratara Pepea Reine.

 

Španjolski čuvar mreže ispružio se koliko je mogao, ali lopta je završila iza njegovih leđa. Casemirovom remek-djelu zapljeskao je cijeli Bernabéu, a oduševljen je bio i tenisač Rafael Nadal.

Pogledajte i reakciju Casemirova suigrača Morate:

>>Real u pet minuta na početku nastavka slomio Napoli, Luka Modrić predvodio vezni red kraljevske momčadi

>>Kopirao je Modrića: Pogledajte asistenciju igrača Reala koja podsjeća na Lukinu majstoriju

Komentara 1

GV
golub Vaso
09:17 16.02.2017.

Nadal je sramota Katalonije, stric mu je bio kapetan Barcelone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije