Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA ZA PAMĆENJE

Pogledajte pogodak Fabregasa koji je Mourinho nazvao skandaloznim

Cesc Fabregas
Reuters/PIXSELL
18.10.2014.
u 21:08

- Gol je bio nevjerojatno dobar. Andre Schurrle je u prvom kolu protiv Burnleya završio akciju za koju sam mislio da će nam biti najbolja cijele sezone, ali ova danas nimalo ne zaostaje - rekao je Mourinho.

Trener Chelseaja Jose Mourinho je nakon utakmice s Crystal Palaceom (2:1) ostao u čudu zbog drugog pogotka svoje momčadi i pred novinarima oduševljeno reagirao.

- Drugi gol je bio skandalozan - rekao je uz osmijeh Mourinho.

Uistinu, pogodak Cesca Fabregasa bio je maestralan, a "pao" je nakon duplog pasa s Edenom Hazardom, zatim još jednim s Oscarom i nakon toga je španjolski veznjak plasiranim udarcem svladao vratara Speronija.

>> Izvještaj i statistiku susreta pročitajte na Goal.com

- Gol je bio nevjerojatno dobar. Andre Schurrle je u prvom kolu protiv Burnleya završio akciju za koju sam mislio da će nam biti najbolja cijele sezone, ali ova danas nimalo ne zaostaje - dodao je Mourinho.

Ovom pobjedom je Chelsea uvjerljivo prvi, ima 22 boda iz osam susreta, a drugi Manchester City je na 17.

>> Sveci zabili osam komada, Hull bez Jelavića do 2:2 u Londonu

Komentara 7

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:48 20.10.2014.

U utorak čemo vidjeti mogu li se igrači Chelsea FC onako sjajno, silovito i tehnički dotjerano prošetati i probijati kroz odbranu tog časnog i posebnog maleckog klub NK Maribor iz male ali ponosne Slovenije.

Avatar wakanda
wakanda
22:23 18.10.2014.

fantazija

MO
moveax
03:46 19.10.2014.

Debelo vuce na Barcinu igru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije