Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na st. james' parku

Pogledajte odvratan čin igrača Manchestera i Newcastlea koji je šokirao gledatelje

pljuvanje
Foto: Youtube Screenshot
05.03.2015.
u 09:21

Nakon jednog duela Evans je prvo pljunuo Cissea dok se pridizao, a onda se Senegalac unio u lice sjevernoirskom igraču i pljunuo ga u vrat.

Gostujuću pobjedu Manchester Uniteda kod Newcastlea, do koje su crveni vragovi stigli pogotkom Ashleyja Younga u 89. minuti, zasjenio je incident iz prvog poluvremena. Gledatelji su na St. James' Parku ostali u čudu zbog čina Manchesterovog igrača Johnnyja Evansa i Newcastleova Papissa Cissea. Dvojac se, naime, međusobno pljuvao.

Nakon jednog duela Evans je prvo pljunuo Cissea dok se pridizao, a onda se Senegalac unio u lice sjevernoirskom igraču i pljunuo ga u vrat.

– Nisam s klupe vidio taj trenutak, ali ne mogu zamisliti da bi Johnny to učinio – branio je svog igrača Louis van Gaal, trener Manchestera.

Njegov kolega John Carver također se suzdržao od osuda.

– Vidio sam da su se sukobili, no moram pogledati snimku. Vi to ne biste učinili, zar ne? To je jedna od najgorih stvari u nogometu – rekao je trener Newcastlea.

Paul Scholes, bivši igrač kluba s Old Trafforda također je branio Evansa, no ne i Cissea.

– Mislim da je Johnny pljunuo na travu. Znam ga, on nije tip koji bi to učinio. Jer da je želio, ne bi mu bilo teško pogoditi. Ali ono što je potom napravio Cisse neoprostivo je – naglasio je Scholes, a nadovezao se nekadašnji igrač Liverpoola i Reala, Steve McManaman:

– Želim vjerovati da je Evans pljunuo na igralište. No, vidjeli smo kako je Cisse reagirao. To je bilo zaista odvratno.

>>Priča koja je dirnula svijet: Odgodio eutanaziju da pogleda posljednju utakmicu!

 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:52 05.03.2015.

nije on kriv. to je kod njega doma sasvim normalna gesta ... mozda cak i nesto uzviseno :-)

Avatar strmy1
strmy1
10:11 05.03.2015.

Čini se da sport razvija tijelo ali u obrnuto proporcionalno u odnosu na manire. Dužno poštovanje pojedincima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije