Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševit će vas

Pogledajte Neymarov trenutak genijalnosti, zabio gol na nevjerojatan način

Neymar
Foto: Screenshot
29.03.2015.
u 16:09

Naime, zvijezda Barcelone i brazilske reprezentacije zaigrala se tijekom jednog treninga te iz voleja zabila pogodak dok je bila s druge strane gola.

Uoči današnje utakmice s Čileom na Emiratesu u Londonu (u 16 sati) brazilske navijače oduševio je Neymarov trenutak genijalnosti.

Naime, zvijezda Barcelone i brazilske reprezentacije zaigrala se tijekom jednog treninga te iz voleja zabila pogodak dok je bila s druge strane gola.

Prisutni su ostali u čudi, a ostat ćete i vi nakon što pogledate video.

>>Neymar me neće nadmašiti jer biti novi kralj je nemoguće

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:17 29.03.2015.

Nisam odusevljen jer to moze barem 100 igraca izvjesti ali najvaznije pitanje je da takav gol nemoze nikada izvjesti iz igre jer nije ovo hokej na ledu gdje mozes se zezati iza vratara.

NE
nenasjedajte
18:07 29.03.2015.

vec duze vrijeme nisam bio ovako odusevljen

ZG
zg223
14:23 30.03.2015.

svatko tko je ikada dobio nogometnu loptu u ruke moze to napraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije