Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVAJA NIJE IGRAO

Pogledajte nevjerojatnu pogrešku vratara zbog koje je Halilovićev Las Palmas ostao bez bodova

Javi Varas
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/2
24.02.2017.
u 23:14

Alen Halilović je za domaći sastav igrao posljednjih 12 minuta, dok Marko Livaja nije nastupio zbog ozljede.

Nogometaši Real Sociedada pobijedili su u susretu 24. kola španjolskog prvenstva na gostovanju Las Palmas 1:0, upisavši važnu pobjedu u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Pogodak odluke zabio je Xavier Prieto u 74. minuti nakon katastrofalne pogreške domaćeg vratara Javija Varasa. 'Jedinica' Las Palmasa je ispucala loptu ravno u noge Prietu kojem nije bilo teško zabiti s ruba kaznenog prostora u prazan gol.

Alen Halilović je za domaći sastav igrao posljednjih 12 minuta, dok Marko Livaja nije nastupio zbog ozljede.

Nica svladala Montpellier

Nogometaši Nice dostigli su Monaco na vrhu ljestvice francuskog prvenstva zahvaljujući 2:1 (0:1) pobjedi protiv Montpelliera u susretu 27. kola igranom u petak. 

Junak pobjede Nice bio je Mickael Le Bihan, koji je ušao u drugom poluvremenu i s dva gola u 68., odnosno 85. minuti preokrenuo rezultat. Gosti su u prvom dijelu poveli preko Stevea Mouniea u 9. minuti.

Werder stigao do važnih bodova

U prvom susretu 22. kola njemačkog nogometnog prvenstva Werder je na gostovanju pobijedio Wolfsburg 2:1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas.

Zanimljivo, sva tri gola su pala u prvih 19 minuta, a nakon toga su mreže mirovale.

Gostio su poveli u 10. minuti golom Sergea Gnabryja, a isti je igrač osam minuta kasnije zabio za 2:0. Samo minutu kasnije Wolfsburg je smanjio preko Borje Mayorala. U tim trenucima nitko nije pomislio kako će to biti i posljednji pogodak na utakmici.

Wolfsburg je u nastavku susret dva puta uzdrmao okvir gola, ali nije uspio izjednačiti upisavši tako peti poraz u zadnjih šest kola.

Werder je otvorio ovu godinu sa četiri poraza, no sada je uspio spojiti dvije pobjede i to obje gostujuće nakon što je u prošlom kolu slavio u Mainzu (2:0).

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije