Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shvatili to kao provokaciju

Pogledajte Mandžin potez zbog kojeg su igrači Eibara krenuli u fizički obračun s njim

Mario Mandžukić
Foto: Screenshot
1/2
31.01.2015.
u 22:53

Njegova odlična partija nije baš dobro 'sjela' igračima Eibara koji su bili nervozni, a u drugom dijelu htjeli su se i fizički obračunati s njim

Mario Mandžukić odigrao je odličnu utakmicu za Atletico protiv Eibara. Postigao je dva pogotka u pobjedi svoga kluba, a trener Diego Simeone kazao je nakon susreta da mu je to najbolja utakmica otkako je stigao u Madrid.

Njegova odlična partija nije baš dobro 'sjela' igračima Eibara koji su bili nervozni, a u drugom dijelu htjeli su se i fizički obračunati s njim. Mandžo je primio loptu na desnoj strani i atraktivnim potezom pokušao ubaciti loptu u sredinu. No, blokirano je i lopta je otišla u korner. Igrači Eibara tada su nasrnuli na njega, a najžešći je bio Lillo koji je očito Mandžinu 'rabonu' shvatio kao provokaciju.

>>Simeone nahvalio Mandžukića: Ovo mu je najbolja utakmica za Atletico!

Komentara 6

Avatar Abcda
Abcda
23:04 31.01.2015.

Mandzo je heben igrac , kao Diego Costa. Bolje ti je da ga pustis na miru jer kad ga "trazis" tri puta je opasniji. Zar ne Eibar ??

Avatar Zrinski10
Zrinski10
01:08 01.02.2015.

Najsmiješnije je kako se Mandžukić morao dobro sageti da vidi tko mu se to ispriječio na putu.......

TH
thewasp
03:39 01.02.2015.

Uzor 10@ covjek ispod nule smrznutog mozgica ljubomorni trofaznjak! Mandzo samo ti zabijaj nek ovaj rikne od mrznje!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije