Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT od 2008.

Pogledajte kako su nogometaši Hajduka na Maksimiru proslavili pobjedu nad najvećim rivalom

Hajduk
Printscreen Facebook
22.04.2017.
u 19:41

- Večeras je naša fešta - pjevalo se u svlačionici Hajduka.

Hajduk je danas svladao Dinamo s 2:0 i od rujna 2008. prvi put slavio na Maksimiru. Splićani su do pobjede stigli golovima Ercega i Futacsa, nakon utakmice je uslijedilo veliko slavlje u svlačionici.

- Večeras je naša fešta - pjevalo se u svlačionici Hajduka.

A iz Milana se javio i Mario Pašalić. Bivši igrač Hajduka pozorno prati sve što se događa s bijelima pa je nakon utakmice na Facebooku napisao "Ala, gušta. Bravo, Hajduk".

Splićani su ovom pobjedom najvećeg rivala udaljili od titule. Jer, ako Rijeka večeras svlada Istru, otići će na velikih plus sedam...

- Imamo utakmicu u Rijeci i tamo ćemo se boriti. Čestitam igračima, stručnom stožeru i suparnicima na dobroj atmosferi. Svaka pobjeda je slatka, razmišljamo o idućoj utakmici - poručio je predsjednik Hajduka Ivan Kos.

>> Hajduk nakon 9 godina pobijedio u Maksimiru, evo čemu se sada dinamovci jedino nadaju

Komentara 5

Avatar Hazl113
Hazl113
19:56 22.04.2017.

Superrrrrrrr. Nisam Hajdukovac, već Dinamovac prije HDZ-a, Mamića i politike. Nadam se da će Rijeka iskoristiti ovo. Forca Fiume.

ZA
zagrebstari
20:14 22.04.2017.

ma čestitam svom iskrenim tovarima

IK
Ikonoklast
23:35 22.04.2017.

Sad je Pasalic prekrizen za sva vremena od Mamica (Cacica). Jos da se jave Strinic i Milic koji igraju standardno u Napoliju tj. Fiorentini ovog proljeca...ali sta su oni za atomskog Pivarica i mocnog Dinama. Kako kaze Cacic...ja boljeg nemam...Zamislite Pivarica u bilo kojem glubu serije A...ok...a sad serije B...pa C...nemoguce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije