Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić card

Pogledajte kako su navijači Petrolula provocirali 'Mamićeve' boyse

Transparent
Screenshot
22.08.2014.
u 13:55

Bila je to provokacija za dečke sa sjevera, ali i podrška onima s istoka koji se bore protiv vodstva kluba

Na jučerašnjoj utakmici između Petrolula i Dinama atmosfera na stadionu u Ploiestiju bila je odlična, rumunjski navijači bodrili su svoj klub, a pohvalio ih je čak i trener Dinama Zoran Mamić.

- Zaista su navijači odlični, atmosfera sjajna i svaka im čast. Na Maksimiru? Mi posljednjih godina, nažalost, imamo problema s tim. Da mi imamo ovakvu atmosferu Dinamo bi svake godine igrao Ligu prvaka i to ne kao prolaznik, rekao je Mamić.

No, bilo je tu i provokacija na račun BBB-a. Točnije, na račun onog djela sa sjevera koji je blizak izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću.

"Plava zastava - 100 eura. Sjekire, čekići, lanci - 500 eura. Plaćenici - 5000 eura. 28 godina povijesti, časti i strasti - neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Mamić card", pisalo je na ogromnom transparentu.

Bila je to provokacija za dečke sa sjevera, ali i podrška onima s istoka koji se bore protiv vodstva kluba.

Komentara 25

Avatar petrolio
petrolio
14:19 22.08.2014.

rumunjima se očito nije svidjelo što su pravi uličari i huligani ostali doma u Zg nego su došli normalni navijači koji se nisu došli mlatiti i demolirati grad (što bi odgovaralo rumunjima jer bi UEFA izbacila Dinamo bez obzira naa ovu pobjedu) nego su samo navijali za svoj klub!

MA
magnum2013
14:45 22.08.2014.

Hahaha, odaje Vas nik iz kojeg gnijezda dolazite. Može Dinamo i bez Vas. Dočekujte Vi i dalje gubitnike i hvalite se . Naravno i živite vječno!!!

BU
budagigo
15:27 22.08.2014.

Mi volimo dinamo zbog dinama,a ne zbog bbb-a.bbb je nastao 1986g.puno poslje kluba i tu skupinu je pregazilo vrijeme.ta skupina ogrezla u unutarnjim politikanstvu,svadjama,podjelama i sukobima postoji jos u tragovima i zivotari svoje posljednje dane na aparatima bez ikakve svrhe svojeg daljnjeg postojanja distancirana od kluba,a klub je svugdje jedini razlog postojanja navijackih skupina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije