Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ČESTITKE SUCU DEANU'

Pogledajte kako se Mourinhov pomoćnik pokušao obračunati sa sucem

Chelsea
Foto: Reuters
1/3
20.04.2014.
u 09:02

- Moram čestitati i Mikeu Deanu. Sudio je zaista fantastično i treba mu čestitati nakon dobrog suđenja. Također, čestitam i Mikeu Rileyu, koji je šef sudaca - sarkastično je poručio Mourinho.

Chelsea je napravio veliki korak unazad u borbi za naslov engleskog prvaka porazom od Sunderlanda 1:2 na Stamford Bridgeu. Trener 'plavaca' Jose Mourinho čestitao je gostujućim igračima na pobjedi, međutim imao je što reći i o suđenju Mikea Deana.

- Čestitam mojim igračima. Učinili su sve da dođu do pobjede, od prve do zadnje sekunde. S druge strane, čestitam Sunderlandu na pobjedi. Nije bitan način na koji su došli do pobjede, došli su do važnih bodova  i moram im čestitati - rekao je Portugalac.

Ovo je prvi poraz Chelseaja na Stamford Bridgeu pod vodstvom Mourinha u Premiershipu. A on je došao u najgorem mogućem trenutku, u utrci za naslov prvaka.

- Moram čestitati i Mikeu Deanu. Sudio je zaista fantastično i treba mu čestitati nakon dobrog suđenja. Također, čestitam i Mikeu Rileyu, koji je šef sudaca. Ono što rade tijekom cijele sezone je fantastično. Naročito odlično sude u utakmicama koji odlučuju o naslovu - sarkastično je poručio Mourinho.

Joseov pomoćnik želio obračun sa sucem

Mourinhov pomoćnik Rui Faria poludio je nakon gola Fabija Borina u 82. minuti iz jedanaesterca za vodstvo Sunderlanda 2:1 te se htio obračunati sa sucem Mikeom Deanom. Ipak, zaustavili su ga drugi treneri s klupe, a Dean ga je nakon toga poslao na tribinu.

Kako je to izgledalo pogledajte ovdje:

>> Šok za Chelsea: Sunderland slavio na Stamford Bridgeu, Liverpool blizu naslova

Komentara 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:43 20.04.2014.

Kako nece popizditi kad nam nije svirao dva jedanaesterca, prvo za igranje rukom a zatim ocit prekrsaj na Ramiresu. Zatim nam je ponistio skroz regularan zgoditak i na kraju protiv nas svirao nepostojeci jedanaesterac. Sve u svemu jedna tagedija ako vec ne pljacka.

Avatar flame
flame
09:53 20.04.2014.

Neka ti to bude najveća tragedija u životu:-)

KE
keepitreal
11:06 20.04.2014.

Sigurno je i ovo mamic namijestio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije