Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATJECANJE

Kovačić pogodio gredu samo jednom od deset pokušaja

Mateo Kovačić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
27.11.2014.
u 19:00

Trebao je gađati gredu s linije 16 metara, ali uspio je to samo jednom u deset pokušaja

Mateo Kovačić imao je neobičan izazov ovog tjedna, sudjelovao je u Uefinu natjecanju gađanja grede gola s linije 16 metara, a u deset pokušaja uspio ju je pogoditi samo jednom i osramotio se jer igrač takvog kalibra bi morao biti precizniji. Niko Kranjčar ih je gađao sedam svojevremeno, a Josip Šimunić i osam puta. Ali vremena su se promijenila, očito.

S tim rezultatom dijeli posljednje mjesto s Latvijcem Kasparsom Gorkssom, 33-godišnjim nogometašem engleskog Readinga. Najbolji su bili 23-godišnji nogometaš Maribora, Slovenac Damjan Bohar, koji je pogodio gredu triput baš kao i Edin Džeko iz Manchester Cityja.

Snimku Kovačićevih pokušaja možete pogledajte OVDJE.

>> Kovačić među najlošijima u remiju Milana i Intera

Komentara 8

NA
nasicanin
19:37 27.11.2014.

znaci, najbolji su od 10 pokusaja, pogodili TRI (3), a Mateo se OSRAMOTIO!? sad ide dio u kojem se suzdrzavam od psovanja .... Vanja, ako si ti osim ovog vrlo kvalitetnog teksta smislio i naslov, onda si (sam si upisi uvredu)!

PA
pavel1001
19:45 27.11.2014.

novinar je mulac

WB
Wiktor B.
19:44 27.11.2014.

Kao da je pčlanak pisao netko iz Srbije ili Dežele (Deželič)? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije